FKMB – Česká Lípa, Nový Bor
Klub

FKMB – Česká Lípa, Nový Bor

Redakce

V 6. kole pojizerské ligy k nám přijel soupeř z České Lípy a z Nového Boru, s převážně o rok staršími hráči. Naše týmy se přesto nezalekly a vcelku přesvědčivě soupeře herně přehrály, až na poločas B" týmu s Českou Lípou.

Výsledky a hra A" týmu byla, až na některé momenty, o hodně převyšující soupeře. Přesto jsme opět udělali stejné chyby jako v předchozím utkání v Liberci, soupeř chodil po našich rozích do rychlých brejků a dokázal skórovat. Velmi dobře nás podrželi chytající gólmani. Zejména Kýsa ve druhém zápase doslova čaroval. I útočníci, dobře podporováni přihrávkami od záložníků a obrany, měli nabito. Takže nezbývá než kluky pochválit za předvedenou hru...

B" tým si zaslouží také kladné hodnocení. Zejména první zápas odehrál v nasazení, zodpovědně a když k tomu přidal důrazné zakončení výsledek byl pro nás lichotivý.. Druhé utkání pro nás začalo také dobře. Ujali jsme se vedení dobře hrajícím Vitmajerem, který po vydařené akci skóruje. Bohužel nasazení našich hráčů nevydrželo po celý zápas. Soupeř toho využil a začal se prosazovat čím dál více a ke konci utkání dokázal otočit ve svůj prospěch. Tvrdá sprcha za hru, kterou jsme prezentovali.

Výsledky a sestava:

FKMB A "- LOKO Č.LÍPA 7:1 (4:1) Mašek 2x, Salač 2x, Zmij, Vohánka,Strouhal

FKMB B" - NOVÝ BOR 2:0 (1:0) Chaloupka, Horák

FKMB A" - NOVÝ BOR 3:1 (1:1) Vohánka,Salač, Mašek

FKMB B" - LOKO Č.LÍPA 1:2 (1:0) Vitmajer

Sestava:

"A" Šimíček (druhé utkání Kysela), Stojka, Zeman, Kysela, Pulo, Strouhal, Vohánka, Rašovský, Zmij, Salač, Mašek

"B" Hartych-- Lechi, Mísař, Horák, Pavliš, Skuček, Vitmajer, Hubáček, Chaloupka, Vodička, Blažek

Fanshop banner