Brněnský kouč přiznal, že na víc, než na plichtu neměli
Klub

Brněnský kouč přiznal, že na víc, než na plichtu neměli

Redakce

Marnost nad marnost, to byl obraz snahy boleslavských fotbalistů rozhodnout utkání, ve kterém měli po celých devadesát minut jasnou převahu. „Na víc, než na bod jsme neměli, proto odjíždíme spokojení," přiznal brněnský kouč Miroslav Beránek.

Boleslavský trenér Dušan Uhrin po utkání Mladá Boleslav - Brno 0:0 prohlásil, že nemá hráčům co vytknout s výjimkou malého důrazu v koncovce.

„Chtěli jsme do utkání vstoupit aktivně a to se nám povedlo, ale bohužel nás v posledních zápasech provází nedůraz v pokutovém území. Hráči na hřišti dělali maximum pro výhru, vydali se ze všech sil. Ale nedávají góly, protože jsou nedůrazní," zopakoval hlavní výtku vůči svým svěřencům.
„Přitom každého soupeře tlačíme a k ničemu ho nepustíme,"
povzdechl si na závěr. Na dotaz, zda ho Brna překvapilo defenzivní taktikou, Dušan Uhrin odpověděl: „Nedomnívám se, že Brno přijelo bránit, ale my ho zatlačili, jak hráči chtěli po dlouhé době konečně vyhrát. V závěru jsme se obávali, že dostaneme gól, jak to u nás v posledních zápasech v závěrečných minutách bylo obvyklé."

Brněnský trenér Miroslav Beránek byl spokojený. „Prognózy před utkáním byly jasné, oběma týmům se čtyři zápasy nepovedly a tak jsem čekal těžké utkání, což se potvrdilo. Domácí vstoupili do utkání hodně aktivně a celou dobu jsme byli pod tlakem. Druhou půli se hra nezměnila, proti nám bylo hodně standardních situaci a musím vzdát hold obraně, jak se s tlakem vypořádala a že jsme vybojovali bod," řekl brněnský kouč a dodal, že když Boleslav střídala, tak na hřiště posílala přinejmenším stejně kvalitní, ne-li dokonce kvalitnější hráče. Na rozdíl od brněnských náhradníků. „Na víc, než na bod jsme neměli, proto odjíždíme spokojení."

Fanshop banner