MINIREPUBLIKOVÉ MISTROVSTVÍ – I.KOLO 19. září, Lidice
Klub

MINIREPUBLIKOVÉ MISTROVSTVÍ – I.KOLO 19. září, Lidice

Redakce

V sobotu 19. září jsme sehráli úvodní kolo dlouhodobé soutěže minirepublikového mistrovství mladších přípravek, které pořádalo SK Kladno na hřišti v Lidicích. Této soutěže se účastní 7 nejlepších týmů z Čech v této věkové kategorii - Slavie Praha, Liberec, Příbram, Kladno, České Budějovice, Hradec Králové a Mladá Boleslav.

Každý z týmů bude pořádat v sezoně jeden turnaj, na kterém každý tým sehraje vždy dva zápasy s odlišnými soupeři. Na konci sezony se sečtou body do konečné tabulky. Výsledky jsou též k vidění na stránkách efotbal.cz.

A teď už k samotné sobotě. Hned na úvod jsme se utkali s dvěma největšími kandidáty na celkové prvenství. V prvním zápase s Kladnem jsme sehráli výborný první poločas, kdy jsme soupeře přehrávali a jen díky naší smolné koncovce jsme se nedostali do vedení. V druhém poločase jsme však předváděli naprostý opak a propadli jsme jak herně, tak i výsledkově. Kluci přestali pracovat na hřišti hlavně bez balonu a celý tým nepomohl obraně, ani brankáři. Konečný výsledek je krutý, ale na to se nás historie ptát nebude. Za zápas s Českými Budějovicemi musím kluky pochválit ( i když i tentokrát bylo v naší hře neobvykle mnoho mezer). A ač jsem to nikdy neudělal, musím tentokrát říci, že nás o lepší výsledek připravil tentokrát rozhodčí. Je smutné, když toho o zápase sedmiletí kluci naběhají mnohonásobně více než rozhodčí. A zápasy mladších přípravek se ze středového kruhu řídit prostě nedají. Napříště musí většina kluků přidat, místo některých naskočí jiní a věřím, že na turnaji 4.10., který pořádáme zrovna my na 8.ZŠ, konečně uspějeme i bodově.

Sestava FK MB: Kocmich - Malinovský, Skramuský, Fišer /Novák, Kubín/ - Mašek, Hakkel - Chumlen, Baborák / Bárta, Šlechta/

Výsledky:

FK MB - SK Kladno 1- 6 /Šlechta/

FK MB - Dynamo České Budějovice 2 - 3 / 2 Baborák/

Fanshop banner