Do vedení klubu se vrátila Sylva Hottková
Klub

Do vedení klubu se vrátila Sylva Hottková

Redakce

Z pozice ředitele obchodu a komunikace FK Mladá Boleslav odešel Petr Svěcený, který se prvním zářijovým dnem stal šéfem úseku komunikace ČMFS. Do boleslavského klubu se do této pozice po třech letech vrátila Sylva Hottková.

Považujete za výhodu, že se vracíte do známého prostředí?

„Je to určitě výhoda, protože prostředí, které znám, umožňuje snadnější a rychlejší adaptaci. Fotbal je sice živý organismus, ale v České republice ne nijak velká komunita, takže se v něm vyjma nového vedení na svazu zase tolik zásadního nezměnilo. Navíc se vracím do prostředí a mezi lidi, kteří se tady scházejí ve složení podobném jako před pár lety počínaje trenérem Dušanem Uhrinem a konče řadou hráčů. Sice se říká, že člověk dvakrát do stejné řeky nevystoupí, ale já věřím také tomu, že výjimka potvrzuje pravidlo."

Jak se cítíte ve fotbalovém prostředí, které mnozí stále ještě považují za mužskou doménu?

„Mužská doména to je, ale jen na hřišti při utkání. O klub se však denodenně stará celý zástup lidí, kde je možná více žen než by veřejnost čekala. Umím si jen těžko představit, že by na některých těchto místech byly místo žen muži..:) Jsem přesvědčená, že stejně jako v politickém i ve fotbalovém prostředí je už mýtus, že tam žena nemá co dělat překonaný. Já osobně se cítím v obchodní a marketingové sféře v českém fotbale velmi dobře."

Fanshop banner