Přehráli Bohemians o třídu
Klub

Přehráli Bohemians o třídu

Redakce

Boleslavští hráli s chutí odpovídající předchozím úspěchům v ligových zápasech. Bohemians v závěru odpadli a od větší porážky je uchránila jen nepřesnost a nedůslednost boleslavských střelců.

V 11. minutě se v první šanci utkání ocitl Hadziresic, když vnikl do vápna, ale nevystřelil ani nepřihrál. Bohemians kontrovali o tři minuty později Rejhonovu hlavou těsně nad. Ve 22. minutě hadziresicovu povedenou přihrávku nevyužil Bořil.

Potom v pěti minutách Boleslavští dvakrát skórovali po parádních akcích. Ve 28.minutě se Hadziresic uvnitř pokutového území zbavil protihráče a přízemní ranou přes šířku branky skóroval - 1:0. Ve 33.minutě po Sedláčkově pasu utekl podle pravé lajny Zahustel, přihrál před branku, kde Bořil záměrně přeběhl míč a nezištně přenechal střeleckou pozici Dolinajcevovi. Ten se technickou ranou lehce tečovanou obráncem trefil k levé tyči - 2:0.

Do konce první půle N´Dekre napálil trestňák do hráčské zdi a Bořil levačkou ze dvaceti metrů trefil náruč brankáře.

Ve druhém poločasu Boleslavští dorostenci pokračovali v soustředěném výkonu a vynutili si stálou převahu. Přidali jenom jeden gól, další šance zmařili nepřesností a nedůrazem v koncovce.

Ve 48.minutě Zahustelův centr z pravé strany usměrnil Hadziresic do břevna, dorážku poslal Dolinajec pravačkou těsně nad. V 55.minutě z ojedinělé ofenzivní akce Bohemians střílel Sládek vedle.

V 62.minutě centr Volfa z levé strany hlavičkoval úspěšně Zahustel - 3:0. V 67. minutě zahodil jasnou gólovou příležitost Dolinajec po přihrávce Zahustela. V závěrečné čtvrthodince nedal Buček čtyři šance, ve kterých byl zcela sám před brankářem. Poslední příležitost v 88.minutě zahodil Dolinajec.

FK Mladá Boleslav: Kanaval - Sedláček, Štěpánek, M.Šťastný, Rosenkranz - Zahustel, Dolinajec, Tvaroha (76. Bělík), Tögel (59. Volf) - Bořil, Hadziresic (67. Buček).

Bohemians 1905: Mrázek - Masopust, Živný, Regner, Kouba (78. Rein) - Hovorka, Kraus (68. Vůch), Machovec, Rejhon, Sládek (59. Belán) - N´Dekre.

Góly: 28. Hadziresic, 33. Dolinajec, 62. Zahustel

ŽK: Kouba, Regner, N´Dekre

Rozhodčí: Hrubeš

Diváků: 200

Fanshop banner