Pojizerská liga – utkání s Jabloncem
Klub

Pojizerská liga – utkání s Jabloncem

Redakce

Pojizerská liga starší přípravky pokračuje v rychlém sledu. Tentokrát jsme přivítali na našem hřišti stejně mladý tým z Jablonce.

Na úterním tréninku jsme si řekli, že jim musíme vrátit krutou, ale spravedlivou prohru z přípravy. Hráči A" týmu byli na soupeře notně nažhaveni, což nemohu říci o hráčích B" týmu, to se také projevilo na hřišti, chybí bojovnost a vůle po vítězství.

Samotné zápasy ukázaly, jak na tom jsme, chtěl bych pochválit A" tým za hru, kterou předvedl, kombinační, důraznou, ale také chytrou. Hru plnou pohledných akcí, doplněnou přesnou střelbou. Střelce týmu bych chtěl pochválit za chytrost, přesnost, ale i důraz v zakončení. Až na ty penalty, co pane Pulo a Vitmajer!! Nic se neděje, příště je dáte!!!! Naopak góly, které jsme obdrželi v prvním utkání, byly hloupé a zbytečné. První, neobsazený hráč v pokutovém území. Při druhém a třetím si soupeř vybral naši slabší chvilku. U čtvrtého gólu jsme zase nechali hráče vystřelit z dálky bez pokrytí. Musím také pochválit včera velmi dobře chytajícího Vojtu Vaníka. Tento náš tým předčil soupeře v kompaktnosti a vůli po vítězství.

B" - tým není možné chválit jako celek, ale pouze jen jednotlivce a tím včera byli pouze Honza Rašovský a Milan Lechi. Bohužel u hráčů, o kterých si myslíme, že tým potáhnou a půjdou příkladem se ukazuje, že opak je pravdou. Slabší chvíle si také vybírá gólman Denis Hartych, který tým nepodrží a tak dostáváme hloupé góly a nejen tím jsou výsledky tohoto týmu nelichotivé.

Výsledky a branky:

FKMB A"- Jablonec B" 5:4 (2:1) Salač 2x, Vohánka 2x, Vitmajer

FKMB B"- Jablonec A" 0:5 (0:3)

FKMB A"- Jablonec A" 2:0 (2:0) Salač, Vohánka

FKMB B"- Jablonec B" 0:5 (0:2)

Fanshop banner