Přivezli bod z Hradce
Klub

Přivezli bod z Hradce

Redakce

V utkání dvou rozdílných poločasů se družstva spravedlivě podělila o body a Boleslavští si tak podrželi postavení v lepší polovině pořadí šestnáctičlenné celostátní ligy.

Do první střelecké příležitosti se dostal boleslavský Dolinajec po Hadziresicově přiťuknutí, ale trefil gólmana. Na hranici první a druhé čtvrthodinky se Hadziresic třikrát uvolnil v hradeckém pokutovém území a zakončoval. Třetí střela v 16. minutě prošla za záda hradeckého Koubka - 0:1.

Ve 24. minutě Bořil poslal po pravé straně Hadziresice, ten přešel přes protihráče do vápna, ale zpětnou přihrávkou Bořila nenašel. Ve 36. minutě Tvaroha pro změnu po levé straně unikl obraně a marně hledal před brankou Zahustela.

Čtyři minuty před poločasem po Tvarohově nepřesné rozehrávce vyrazil soupeř do protiakce a v jejím vyvrcholení Schwarz vyrovnal - 1:1. Než nastala přestávka, Dolinajec dvakrát nepřesně zakončoval.

Dvě minuty po změně stran po Tvarohově rohu a Šťastného hlavičce hradeckou branku uchránil brankář Koubek jen zázračným reflexivním zákrokem. V 52. minutě po Volfově centru přestřelil hradeckou branku Bořil. Za deset minut Dolinajecova rána vynesla boleslavskému družstvu jen roh. V 66. minutě Dolinajec nastřelil brankáře.

V 84.minutě daroval sudí Hájek hradeckým dorostencům trestný kop. Kanaval ho vytáhl nad břevno. V následných horkých chvilkách přežila boleslavská obrana dva rohové kopy. Podobně v 89. minutě i v nastaveném čase jenom se štěstím uhájili Boleslavští remízu při náporu soupeře, který snaživě podporoval rozhodčí.

Sestava FK Mladá Boleslav: Kanaval - Sedláček, Borovička, Šťastný, Rosenkranz - Zahustel (46. Volf), Tvaroha, Dolinajec, Tögel (60. Štěpánek) - Hadziresic (74. Buček), Bořil.

Góly: 41. Schwarz - 16. Hadziresic

Rozhodčí: Hájek

Fanshop banner