4. kolo pojizerky
Klub

4. kolo pojizerky

Redakce

4. kolo pojizerky nás zaválo na stadión Hrádku nad Nisou, kde nás čekal dvojzápas s domácím Hrádkem a s Libercem 99. Tentokrát přírodní trávu nahradil umělý povrch a na naší hře se to určitě negativně podepsalo.

V prvním utkání nastoupily náš modrý výběr proti kvalitnímu celku Liberce a v zápase se bylo na co dívat. Od prvních minut se na hřišti strhla velká bitva o každý míč o každý metr hřiště. Úvod prvního poločasu patřil domácímu Liberci, který se ujal vedení, o vyrovnávací branku se postaral Adam Mansfeld po individuální akci střelo k tyči, poté se opět radoval Liberec, ale poslední slovo jsme měli my, když se nejlépe před brankou liberce orientoval Láďa Fábry a střelou vyrovnal na poločasových 2:2! V úvodu druhé půle jsem byl aktivnější a lepším na hřišti. Bohužel jsme nedokázali proměnit své brankové příležitosti a tak zákonitě přišel trest v podobě dvou slepených branek Liberce, který se tak ujal dvoubrankového vedení na které jsme nedokázali zareagovat a naopak v závěrečném pokusu o zvrat inkasovali branku na konečných 5:2. Zápas to byl velmi pěkný - zdobily ho pěkné kombinace a hodně soubojů.

N druhém hřišti si dnes náš výběr červených lehce poradil s domácím Hrádkem, který doslova sestřelil v poměru 14:0 a ozdobilo jej pěknými brankami po pěkných kombinacích. střelecky se prosadily čtyřikrát Filip Zákonov po třech brankách přidali Honza Kalabis a Pavel Prokorát, dvakrát se trefil Dan Říha a po jedné přidal Tomáš Musil a Ondra Peterka.

Výběr červených pokračoval ve svém gala představení i ve druhém zápase proti silnému Liberci a předvedl výborný první poločas když nasázel domácím tři branky. nejprve se prosadil Tomáš Musil když usměrnil do branky střelu Honzy Kalabise. V tu chvíli na hřišti existovalo prakticky jediné mužstvo a Liberec vůbec nestíhal. Naše obrana působila velmi sebejistě podpořená výborným výkonem Filip Plichty v brance a v útočné fázi jsme domácím svým pohybem byli hodně nepříjemní. Do poločasu jsme ještě přidali dvě branky nejprve se trefil Pavel Prokorát střelou z dálky a o chvilku později je střelou z podobné vzdálenosti napodobil Tomáš Musil. Druhý poločas byl jak vyměněný! Otěže zápasu převzali domácí a my začali chybovat kupit chybičku za chybičkou. Hned v úvodu snížily domácí na rozdíl dvou branek, po té se blýskl svým sólem a brankou Filip Zakonov - bohužel to bylo z pozitivního na naší hře vše. Domácí se dvěmi slepenými brankami dostali k vyrovnání a v samotném závěru se jim povedlo po našem zaváhání dokonce stav otočit na konečných 5:4! Zápas opět nabídl velmi pohledný fotbal, bohužel se smutným koncem pro náše borce, kteří se ale za svůj výkon a předvedenou hru nemusí stydět!

V současně hraném zápase si náš modrý výběr sice z komplikacemi, ale nakonec jasně poradil s Hrádkem 5:1, když se třikrát prosadil Zděnda Jakubec a po jedné brance přidali Matěj Pik a Adam Mansfeld.

Hráči dnešních zápasů se staly: Adam Mansfeld (modří) a Filip Plichta (červení)

Sestava:

FK MB (modrá) Adam Kozmér - Martin Vrána, Lukáš Hrdlička, Pepa Poliak, Zdeněk Jakubec, Adam Mansfeld, Matěj Pik, Láďa Fábry, Venda Štěpán, Filip Haspeklo.

FK MB (červená) Filip Plichta - Honza Kohl, Pavel Prokorát, Honza Grus, Tomáš Fingerhut, Dan Říha, Honza Kalabis, Ondra Peterka, Filip Zakonov, Tomáš Musil, Filip Nezdara

Fanshop banner