Trenér Dušan Uhrin: Hráči musí odevzdat víc
Klub

Trenér Dušan Uhrin: Hráči musí odevzdat víc

Redakce

Při zářijovém setkání fotbalistů a vedení klubu s fanoušky trenér Dušan Uhrin prohlásil, že ví o příčinách ztráty formy a spolu s hráči zapracují na jejím obnovení, aby v ligovém střetu s Olomoucí napravili nedávné výsledkové propadáky.

„Mrzí mě všechny prohry, k žádné z posledních tří nemělo dojít. Měli jsme na Spartě udržet bezgólovou remízu a s Bohemkou doma vyhrát. S divizním mužstvem si nesmíme dovolit takovou blamáž. Máme dlouhodobě problémy proti týmům, které se celou dobu brání. Je vidět, že hráči musí na hřišti odevzdat víc, než dosud," ohlédl se trenér Dušan Uhrin mladší za problémy uplynulých tří týdnů.

Jaký recept jste zvolil?

„Nedá se nic převratného dělat, musíme trénovat pořád dál. Prohry jsme si vypovídali, hráči jsou si vědomi, že utkání nebyla podle našich představ. Na hřišti chyběla ta pravá zodpovědnost. Musíme nyní hlavně nahradit tři ligové body ztracené doma, to znamená vyhrát nejbližší domácí utkání s Olomoucí a pak venku. Nic jiného nám nezbývá."

Ukázaly vám něco mimořádného testy na pražské FTVS, které hráči absolvovali shodou okolností druhý den po vyřazení z Ondrášovka cupu?

„Zjistili jsme, že hráči jsme připravení dobře. V kondiční stránce poslední neúspěchy nebudou, musíme se tedy více soustředit na naše individuality, aby odevzdávaly více než sto procent a Boleslav začala zase vyhrávat."

Fanshop banner