Téměř po čtyřech týdnech zažili radost z výhry
Klub

Téměř po čtyřech týdnech zažili radost z výhry

Redakce

Boleslavský prvoligový tým hrál přátelské utkání s libereckou juniorkou ve středu 9. září od 11 hodin na mladoboleslavském Městském stadionu. V tréninkovém tempu vyhrál góly Poláčka a Rajnocha.

Na konci čtvrthodinky dvakrát bez úspěchu vypálil Kúdela. Poprvé jeho dalekonosnou ránu lapil brankář, podruhé minul levý horní růžek. V 16. minutě Mendyho centr z pravé strany hlavičkoval Pecka do břevna.

Ve 23. minutě prokličkoval Poláček přes tři protihráče do libereckého pokutového území a ve finále udělal blafák gólmanovi. Bez obtíží pak poslal míč do branky - 1:0.

Po půlhodince hry Pecka přestřelil branku a o chvíli později Mendyho ránu brankář kryl. Ve 38. minutě zahodil Pecka třetí a největší svoji šanci. Netrefil odkrytou branku po Kuličově nezištné přihrávce přes šířku brankoviště.

Ze začátku druhého poločasu se po Poláčkových rohových kopech dostal dvakrát do zakončení Procházka. Ani jednou z osmi metrů cíl netrefil. Branku poprvé překopl, podruhé přehlavičkoval. V 57. minutě se na hranici libereckého vápna uvolnil Kalina a levačkou natáhl libereckého brankáře, jenž střelu konečky prstů vytěsnil mimo branku. O chvíli později po Poláčkově rohu Táborského bomba z voleje těsně minula levou tyč.

V 71.minutě se podruhé a naposledy změnilo skóre. Poláček vybojoval roh, vzápětí ho rozehrál na malé vápno a Rajnoch míč dotlačil do branky - 2:0.

Sestava FK Mladá Boleslav: Šeda (46.Vorel) - Kúdela (46. Kalina), Rajnoch, Rolko (46. Janíček), Fabián - Mendy (46. Kysela), Sylvestre (46. Opiela), Procházka, Poláček - Kulič (46. Táborský), Pecka (58. Nečas).

Góly: 23. Poláček, 71. Rajnoch

Diváků: 120

Fanshop banner