Dresy a pivo pro fanoušky, kteří věří reprezentaci
Klub

Dresy a pivo pro fanoušky, kteří věří reprezentaci

Redakce

Čeští příznivci mohou vyhrát pivo a podepsané dresy národního týmu! Oficiální partner reprezentace Gambrinus se rozhodl podpořit fanoušky, kteří věří Česku před nadcházejícím klíčovým dvojzápasem na Slovensku a se San Marinem.

Na komunitní síti facebook, kde fanoušci založili stránku s jednoduchým názvem „Věříme!", věnuje do soutěže deset dresů s podpisem hráčů. Zároveň všem, kteří se vydají do Bratislavy, dá na dalším zápase zadarmo pivo.

„Loyalita českých fanoušků je skvělá! Oni dělají fotbal fotbalem, a proto jsme se je rozhodli podpořit," řekl za Gambrinus Jiří Rákosník.

„My věříme také a jsme rádi, že nám lidi důvěřují. Čím víc jich bude, tím líp. Uděláme maximum, abychom na Slovensku uspěli," ocenil fanoušky Ivan Hašek, trenér českého celku.

Každý návštěvník, který se na zápase se San Marinem v Uherském Hradišti prokáže lístkem z utkání se Slovenskem, dostane zadarmo pivo Gambrinus.

Na facebooku ve spolupráci s autory stránky začíná také soutěž o exkluzivní reprezentační dresy. Vyhrát mohou ti návštěvníci, kteří umístí na stránku fotku či video, na které věří ve vítězství našich. Nejlepší snímky vyberou v hlasování sami fanoušci.

Adresa stránky, kde je možné vyjádřit národnímu celku podporu, je www.facebook.com/verimenarodaku . Vytištěné vzkazy, které se na stránce objeví, předá Gambrinus našim reprezentantům ještě před zápasem na Slovensku.

Fanshop banner