Prosba, aby Boleslav hrála jen devadesát minut
Klub

Prosba, aby Boleslav hrála jen devadesát minut

Redakce

Boleslavské fotbalisty obchází prokletí v nastaveném čase. Proto za ně i za všechny jejich příznivce sepsal Josef Donát veřejnou prosbu na předsedu Českomoravského fotbalového svazu Ivana Haška.

Ivane Hašku,

protože jsi nyní pasován na spasitele českého fotbalu, prosíme tě, abys ještě pomohl zachránit i boleslavské fotbalové koncovky a nařiď, aby mužstvo FK Mladá Boleslav mohlo hrát vždy pouze devadesát minut. Zařiď, aby rozhodčí jejich utkání nikdy nenastavovali. Vždyť se podívej jak dopadly tři poslední zápasy modrobílých.
Na Spartě se hrál pěkný fotbal a mladičký Kadlec vstřelil vítěznou branku Vorlovi až v době, kdy rozhodčí nastavil čas utkání.
V sobotu jsme viděli totéž při zápase juniorky Mladé Boleslavi. Celý zápas domácí chlapci vedli nad nováčkem z Ovčár, ale jakmile rozhodčí nastavil čas zápasu, trefil se do sítě domácích kapitán a syn majitele ovčárského klubu Standa Ondrák.
A týž den večer Boleslav mlela tvrdě hrající klokany, kteří měli v brance čaroděje Sňozíka. Rozhodčí zápas prodloužil o tři minuty. V nastavení brankář Vorel zahrál svůj odkop od branky tak mizerně, že Štohanzl skoro z poloviny hřiště poslal kulatý nesmysl do opuštěné branky.
JOSEF DONÁT

Fanshop banner