Hráči věří ve vítězství
Klub

Hráči věří ve vítězství

Redakce

V reprezentační pauze si boleslavští fotbalisté odpočinuli a zároveň dobře připravili nejen pro nejbližší mistrák se střížkovskými Bohemians, ale také pro zbytek podzimní sezóny. Ve hře je totiž ještě patnáct bodů a pokud se jim je podaří získat všechny, tak hodně napraví nepříznivý dojem z první třetiny Gambrinus ligy.

„Uděláme všechno pro vítězství. V protržení smolné série doufáme všichni v kabině i ve vedení klubu," neskrývá odhodlání brankář Jan Šeda. O nejmladším z trojice brankářů současného prvoligového kádru FK Mladá Boleslav si fandové přečtou ve zpravodaji vydaném k nedělnímu ligovému utkání se střížkovskými Bohemians. „Přijedou určitě s úmyslem dobře bránit. Na nás bude dobýt jejich branku a neinkasovat z ojedinělého brejku. Budou to nervy," tuší brankář Šeda a domnívá se, že rozhodujícím faktorem pro úspěch bude důraz v osobních soubojích.

Na ligu se těší i navrátilci ze světového šampionátu dvacetiletých Jan Chramosta a Tomáš Fabián.
„Musíme hrát útočný a nátlakový fotbal, vlítnout na ně a konečně vyhrát, protože dosavadní černá série šesti ligových utkání bez výhry není vůbec dobrá,"
míní Jan Chramosta. „Soupeř určitě bude betonovat a tak musíme dát co nejdříve gól a konečně vyhrát," přidal se Tomáš Fabián.
Oba věří, že dosavadní černá šestizápasová série bez ligové výhry v nedělním podvečeru skončí. A to bez rozdílu, zda se na hřiště dostanou, či nikoliv.

Názory Jana Šedy, Jana Chramosty a Tomáše Fabiána si poslechněte ve video rozhovorech na TV Bolka.

Fanshop banner