Utkání KPSP
Klub

Utkání KPSP

Redakce

Ve středu 9. 9. jsme sehráli další zápas KPSP. Tentokrát nás čekal trochu pikantní zápas s mladším s ročníkem 2000!

A hned první zápas mezi áčkem dvoutisícovek a naším výběrem „žlutočerných" dopadl nejen výsledkově, lépe pro mladší hráče FK Mladá Boleslav. Zápas vyhráli zcela zaslouženě v poměru 2:1 a to díky mnohem vyššímu nasazení a daleko vyšší chuti po vítězství než měli naši borci! My jsme zcela propadli a vinou na špatném výsledku byl laxní přístup našich hráčů k tomuto zápasu!

V souběžně hraném utkání si náš modrý výběr poradil se rezervou mladšího ročníku v poměru 7:0. Zápas byl zcela v naší režii a o branky se postarali dvěma trefami Venda Štěpán a Zdeněk Jakubec, po jedné přidali Adam Mansfeld, Matěj Pik a Filip Nezdara.

Tentýž tým si poradil s áčkem dvoutisícovek v poměru 5:0 síť, rozvlnily Filip Nezdara dvakrát, Matěj Pik, Adam Mansfeld a Láďa Fábry. Tentokrát jsme nedali mladším kolegům moc šancí a zápas jsme odehráli v poklidu.

Na druhé straně si částečně „napravily" reputaci naši hráči v žlutočerném, když porazily své mladší kolegy v poměru 7:0 třemi brankami Filipa Zakonovova po jedné se zapsali Ondra Peterka, Lukáš Hrdlička, Kuba Novák a Filip Haspeklo.

Sestava:

FK MB (žlutočerná): Filip Plichta - Dan Říha, Tomáš Fingerhut, Honza Grus, Filip Zakonov, Lukáš Hrdlička, Kuba Novák, Tomáš Musil, Ondra Peteka, Filip Haspeklo, Honza Kalabis

FK MB /modrá): Adam Kozmér - Martin Vrána, Matěj Pik, Honza Kohl, Pepa Poliak, Zdeněk Jakubec, Adam Mansfeld, Venda Štěpán, Maty Somr, Láďa Fábry, Filip Nezdara.

Výsledky:

FKMB "A" žlutá - FKMB "A" roč.00 1:2 / Kalabis

FKMB "B" modrá - FKMB "B" roč.00 7:0 / Jakubec 2, Štěpán 2, Nezdara, Mansfeld, Pik

FKMB "B" modrá - FKMB "A" roč.00 5:0 / Nezdara 2, Pik, Mansfeld, Fábry

FKMB "A" žlutá - FKMB "B" roč.00 7:0 / Zákonov 3, Peterka, Novák, Hrdlička, Haspetko

Fanshop banner