Náš tým v dalším kole pojizerské ligy zavítal do Jablonce
Klub

Náš tým v dalším kole pojizerské ligy zavítal do Jablonce

Redakce

Na mokrém, ale dobře připraveném trávníku se střetnul s velmi kvalitním týmem Jablonce r.99 (U-11), s kterým sehrál zajímavá utkání.

"A" tým se od prvních minut zakousl do soupeře a dobrou, důraznou, rychlou kombinační hrou mu nenechal takřka na nic čas. Hra se neustále hrála před brankou domácích, kde dobře chytající gólman držel dlouho čisté konto. Přesto se nám podařilo skórovat a to zásluhou Dalibora Zmije. Ten šel neohroženě do souboje s gólmanem, který neudržel míč a tak ho mohl pohotově dopravit do branky. Celou hru jsme vyvíjeli na soupeře viditelný tlak, ze kterého jsme vytěžili mnoho rohů, ale to už bez gólového efektu.

Druhá půle začala stejně jako první, kdy jsme dobývali houževnatou obranu soupeře. Postupem času nám začaly ubývat síly a soupeř nás stále více ohrožoval, ale bez gólového efektu. Paradoxně jsme mohli dát góly my, ale to by Zmij a zejména Salač museli proměnit rychlé brejkové situace. Přesto kluci dovedli utkání do vítězného konce. Naprosto zaslouženě sklidili poklonu od trenéra domácích a tady se připojuji i já.

Druhé utkání hráli kluci už silou vůle, přesto nesklopili hlavy a snažili se neustále hrát svou hru. Kluci děkujeme!!!!

Ani "B"tým se nezalekl o rok staršího soupeře a sehrál svá utkání také dobře. Zde se více projevila, rychlost, síla i důraz v osobních soubojích mezi námi a soupeři. Ale i tady chci kluky pochválit. V utkání se mi moc líbil Bláža, Kuba Strouhal, ale i ostatní se podíleli na dobrém vystoupeni našeho týmu v Jablonci. Doufám, že nám to vydrží... Kluci děkujeme!!!

A nakonec si neodpustím jednu poznámku. Slyšel jsem od kluka z "A" týmu jak jim chybí povzbuzování od rodičů a že akorát slyší co mají dělat...

RODIČE, ONI VÁS VNÍMAJÍ!!!!!!

Výsledky a sestavy:

Jablonec 99 A"- FKMB B" 7:0 (4:0)

Jablonec 99 B"- FKMB A" 0:1 (0:1) Zmij

Jablonec 99 A"- FKMB A" 5:0 (2:0)

Jablonec 99 B"- FKMB B" 4:0 (0:0)

"A" tým: Šimíček - Stojka, Kysela, Zeman, Vitmajer, Pulo, Vohánka, Rašovský, Zmij, Salač, Baborák (01)

"B" tým: Vaník - Lechi, Horák, Blažek, Mísař, Skuček, Pavliš, Chaloupka, Hubáček, Strouhal, Gärtner, Hakkel (01)

Fanshop banner