Indoss Plzeň vs. FK Mladá Boleslav
Klub

Indoss Plzeň vs. FK Mladá Boleslav

Redakce

Utkání mezi Indoss Plzeň a FK Mladá Boleslav neslo název šlágr kola. Nutno dodat, že právem, jelikož kdo zavítal do plzeňské haly, viděl opravdu líbivý futsal plný akcí a krásných gólů. Hráči FKMB byli v městě piva už od soboty večer.

Začátek zápasu ovládli hosté, kteří díky své hře dostávali domácí pod tlak, ale žádné velké příležitosti si nedokázali vytvořit. Poté se hra postupem času vyrovnala a hrál se futsal stylem nahoru - dolu. V 6. minutě šli hosté do brejku, ale nedokázali svoje příležitosti využít. Štěstí měli hosté v 6. minutě, kdy domácí trefili 2 tyčky za sebou. V té době na hřišti kralovali domácí. Ale byli to právě hosté, kteří se mohli zlobit na sudí, kteří neodpískali faul na Sopka. Ve 12. minutě minul Kracman po rohu branku. V 13. minutě přišel první gól zápasu. Brankář Císař špatně vykopl míč a domácí Kučera se nemýlil - 1:0. Mezi 15. až 17. minutou hosté neustále útočili na branku domácích, ale žádná střela nenašla svůj cíl. V 17. minutě se domácí dopustili faulu na Keszega. Míč si vzal Poláček, který krásnou přízemní střelou srovnal skóre na 1:1. V té době měli domácí již 5 akumulovaný faul, a když v 20. minutě přidali ještě jeden, kopala se 10tka. Míč si vzal nastarost Kracman, který nedal domácímu brankaři šanci - 1:2. Hosté šli do šaten s jednobrankovým vedením.


Začátek druhého poločasu ovládli opět hosté. Nejdříve v 21. minutě Kohnhauser z brejku a poté ve 23. minutě Sopko také z brejku. Poté se hra přelévala ze strany na stranu a opravdu se bylo na co dívat. Když v 29. minutě musel Jurčovský faulovat, nečekal, že rozhodčí vytáhne žlutou kartu. Trest byl o to větší, že domácí po přímém kopu srovnali na 2:2. Poté kopali hosté přímý kop, ale střela skončila ve zdi domácích. 33. minuta znamenala asi nejhezčí akci zápasu. Postaral se o ní Jílek, který při brejku obešel brankáře a vsítil vedoucí gól pro hosty - 2:3. Ve 34. Minutě odpískal rozhodčí nesmyslný faul Sopka, který znamenal 10tku pro domácí. Domácí Kučera se nemýlil a stav byl opět srovnán - 3:3. Hosté po gólu nic nevypustili, ale chybělo jim štěstí, které si nejspíše vybrali v první půli. V 39. minutě se při rohu trefili domácí a stav 4:3 vydržel do konce zápasu.

www.futsalmb.cz

Fanshop banner