MINIREPUBLIKOVÉ MISTROVSTVÍ – II. KOLO
Klub

MINIREPUBLIKOVÉ MISTROVSTVÍ – II. KOLO

Redakce

V neděli 4. října jsme sehráli další dvě utkání dlouhodobé soutěže mladších přípravek - minirepublikového mistrovství. Tentokrát jsme byli hostiteli všech sedmi týmů my. Po celý den jsme se kromě soupeřů potýkali hlavně se silným větrem, který všem klukům dělal problémy.

V prvním utkání jsme nastoupili proti soupeři z Hradce Králové. Ve vyrovnaném utkání rozhodl o našem těsném vítězství více než šťastný gól a my jsme konečně získali první tři body do tabulky.

I druhé utkání s Příbramí bylo herně vyrovnané a nám v něm bohužel utekl začátek. Dostali jsme dvě branky po našich chybách a ztrátu se nám už nepovedlo dohnat, ačkoliv jsme pár příležitostí měli.

Co říci závěrem? Herně se svým soupeřům vyrovnáme, mnohdy jsme i lepší. Co nám však chybí je důraz. Ve všech řadách. Brankáři počínaje a útočníky konče. A bez něj tyto zápasy bohužel vyhrávat nebudeme. Klukům rozhodně nelze upřít snaha, ale pokud se budeme bát v osobních soubojích či se jim budeme dokonce vyhýbat, tak máme prostě smůlu. Snad to bude 18. října na Slavii lepší. Doufejme.......

Sestava:

Kocmich /Štipl/ - Fišer, Skramuský, Steger /Kubín,Suchánek/ - Mašek, Hakkel /Lukáč/ - Chumlen, Baborák /Šlechta/

Výsledky:

FK MB - FC Hradec Králové 1 - 0 /Skramuský/

FK MB - 1. FK Příbram 1 - 2 /Baborák/

ostatní výsledky a tabulka na efotbal.cz

Fanshop banner