Proti Jihočechům chybí čtyři hráči
Klub

Proti Jihočechům chybí čtyři hráči

Redakce

Utkání 20. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav – SK Dynamo České Budějovice se hraje v nedělním podvečeru 15. března od 17 hodin na mladoboleslavském Městském stadionu. Z Hapalova kádru budou nejméně čtyři hráči toto střetnutí sledovat z tribuny. Kysela s Řezníčkem kvůli zranění, Kalina s Papadopulosem kvůli disciplinárním trestům. Otazník je nad startem Táborského, jenž si v uplynulém týdnu léčil výron v kotníku.

Do mladoboleslavské sestavy pro utkání s Českými Budějovicemi výrazně zasáhl rozhodčí Příhoda, který v předchozím ligovém utkání v Olomouci vyloučil pravého obránce Václava Kalinu a napomenul aktuálně nejlepšího boleslavského střelce Michala Papadopulose.

Michal Papadopulos inkasoval na olomouckém trávníku nesmyslné napomenutí za faul, který viděl jenom rozhodčí. Bohužel to bylo jeho čtvrté napomenutí v tomto mistrovském ročníku a disciplinární komise při svém čtvrtečním zasedání úředně potvrdila jeho trest na jedno soutěžní utkání.

Václav Kalina v 17. minutě olomouckého utkání byl vyloučen, když souboj se soupeřovým útočníkem Toleskim a jeho následný pád v trestném území rozhodčí posoudil jako zmaření gólové šance. Čtvrteční disciplinárka za to vynesla trest zastavení činnosti na jedno soutěžní utkání.

Jan Kysela a Jakub Řezníček jsou mimo hru od tureckého soustředění. Jan Kysela má od pátku 30. ledna pochroumané vazy v pravém kotníku. Jakub Řezníček má od úterý 3. února zlomenou levou paži (mezi loktem a ramenem).

Ivo Táborský si v prvním březnovém týdnu při tréninku přivodil výron v kotníku a kvůli tomu ani s mužstvem neodjel do Olomouce. Zda nastoupí proti Českým Budějovicím, rozhodne se po poradě s lékařem až bezprostředně před nedělním utkáním.

Fanshop banner