Sledujte, jak se Boleslavi daří v Olomouci
Klub

Sledujte, jak se Boleslavi daří v Olomouci

Redakce

K mistrovskému utkání 19. kola Gambrinus ligy SK Sigma Olomouc - FK Mladá Boleslav hraném v nedělním podvečeru 8. března od 17 hodin na olomouckém Andrově stadionu se vypravil jeden autobus boleslavských fanoušků. Ostatní se nejspíše spoléhají, že průběh důležitého střetnutí týmů, které letos ještě nebodovaly, budou sledovat prostřednictvím medií internetové sítě. Na výběr mají několik možností.

Přímo z Olomouce vysílá audio reportáž internetové rádio Jaromíra Macešky na www.mbradio.cz . Průběh ligového duelu lze sledovat také v textové on-line reportáži na www.fkmb.cz, případně v mobilním telefonu s wap službou (wap.fkmb.cz). Obrazovou reportáž by měla Česká televize nabídnout na www.fotbalzive.cz.

Boleslavské mužstvo do Olomouce odcestovalo v sobotním odpoledni bez zraněných Kysely (praněné vazy v kotníku), Řezníčka (zlomená ruka) a Táborského (výron v kotníku) s osmnáctičlenným hráčským kádrem, který tvoří brankáři Miller, Šeda a hráči Kalina, Rolko, Janíček, Procházka, Mach, Hrdlička, Sedláček, Dittrich, Kúdela, Poláček, Sylvestre, Mendy, Nečas, Opiela, Pecka a Papadopulos.

Fanshop banner