Mužstvo jede v sobotu, fandové za ním v neděli
Klub

Mužstvo jede v sobotu, fandové za ním v neděli

Redakce

Utkání 19. kola Gambrinus ligy SK Sigma Olomouc – FK Mladá Boleslav se hraje v neděli 8. března od 17 hodin na olomouckém Andrově stadionu. Boleslavští na Hanou odjedou o více jak čtyřiadvacet hodin dříve. Doma určitě zůstanou dlouhodobě zranění Jan Kysela a Jakub Řezníček. Autobus s fanoušky odjíždí až v den utkání, to znamená v neděli 8. března, ve 12,15 hodin z mladoboleslavského Městského stadionu, kde mají účastníci fotbalové výpravy sraz za hlavní vstupní bránou.

Pro Hapalovo komando by mělo být nesmírně zavazující a zároveň motivují, že navzdory domácím porážkám s Jabloncem a Brnem se dala dohromady výprava fanoušků k cestě na jedno z nejvzdálenějších hřišť, kde FK Mladá Boleslav hraje o ligové body. O trochu dál je to do Zlína a úplně nejdelší cesta je do Ostravy.

Boleslavští fotbalisté měli týden mezi domácím utkáním proti Brnu a mistrákem v Olomouci bez jediného dne volna. Po čtvrtečním dvoufázovém zatížení v pátek trénovali jen dopoledne. V sobotu po absolvování odpoledního tréninku odjíždí autobusem v 15,30 hodin směrem na východ republiky. Noc ze soboty na neděli stráví na hotelu přímo v Olomouci. Bezprostředně po odehraném ligovém utkání se autobusem vracejí do Mladé Boleslavi.

Fanshop banner