Žáci se sedmkrát radovali z výhry
Klub

Žáci se sedmkrát radovali z výhry

Redakce

Před blížícím se zahájením jarní mistrovské sezóny vrcholí příprava dorosteneckých a žákovských družstev na venkovních hřištích převážně s umělými povrchy. Ligovému dorosteneckému áčku přípravu soupeř odřekl a tak nehráli, ze zbylých dvou utkáních dorostenci jedno vyhráli a jedno prohráli, žáci z osmi střetnutí prohráli jenom jedno.

Ve dnech od 25.2. do 1.3.2009 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav přípravná a turnajová utkání s těmito výsledky:

FC Hradec Králové B – FK Mladá Boleslav „B“dorost 2:0 (0:0)

B dorost sehrál v Hradci další přípravu s ligovým soupeřem. Vcelku vyrovnané utkání pro sebe domácí rozhodli po změně stran, když nejprve využili chybu našeho týmu v rozehrávce a druhou branku vstřelili v poslední minutě z pokutového kopu.

FK Mladá Boleslav „D“dorost – SK Kosmonosy st.dorost 3:2 (2:1)

D dorost si pozval k dalšímu přípravnému utkání starší dorost Kosmonos, který se po celou dobu zápasu snažil držet s naším družstvem krok. Randák dostal náš tým do vedení, hosté vzápětí vyrovnali. Láncz ještě do poločasu zařídil vedení 2:1, hostujícímu družstvu se dvacet minut před koncem opět podařilo srovnat. Až druhý Randákův gól znamenal naše vítězství 3:2.

FK Mladá Boleslav „A“žáci – FK Ústí nad Labem 2:1 (2:1)

A žáci sehráli minulý týden dvě utkání, v tom prvním hostili ústecké starší žáky a v bojovném utkání, ve kterém jsme byli přeci jen lepším týmem, dokázali zvítězit nejtěsnějším brankovým rozdílem, když se o naše góly postarali Musil a Picek.

FK BAUMIT Jablonec – FK Mladá Boleslav „A“žáci 0:5 (0:5)

O víkendu se utkali s ligovými žáky Jablonce, do poločasu se nikdo z družstev nedokázal střelecky prosadit, po změně stran se náš tým rozehrál k velmi dobrému výkonu, pěkné kombinační akce byly zakončeny i gólově. 2x se trefil Fridrich,

po jednom gólu přidali Picek, Vraštil a Eliáš.

FK Mladá Boleslav „B“žáci – FK Pěnčín-Turnov 4:0 (1:0)

B žáci měli v tomto zápase od začátku herní převahu, do poločasu jsme se bohužel nedokázali více prosadit v koncovce. Po změně stran byl obraz hry stejný, hosté hrozili pouze jednoduchými dlouhými nákopy. Po zlepšené koncovce se nakonec zrodilo vítězství 4:0 v náš prospěch, střelci našich branek byli Kubelka,Kateřiňák, Hodač a Zima.

FK BAUMIT Jablonec – FK Mladá Boleslav „C“žáci 3:0 (2:0)

C žáci narazili na kvalitní družstvo Jablonce, v průběhu zápasu měli domácí více ze hry a do poločasu zaslouženě vedli. Naše družstvo se snažilo s vývojem zápasu něco udělat, gól se jim však nepodařilo vstřelit, naopak jablonečtí zvýšili na konečných 3:0.

FK Mladá Boleslav „D“žáci – FK Ústí nad Labem 4:2 (4:0)

Mladší D žáci sehráli výborný I.poločas, kdy prakticky během 6 minut rozhodli o svém vítězství. Družstvo hrálo s chutí, dobře kombinovalo, včasným napadáním soupeře nepustili do hry. Po změně stran se hráči již nedokázali tak prosazovat, šance si sice dokázali vytvořit, ale zůstaly nevyužity. Naopak svému soupeři jsme darovali svými chybami zkorigování výsledku.

FK Mladá Boleslav „E“žáci – FK Pěnčín-Turnov 2:0 (0:0)

FK Mladá Boleslav „E“žáci – FC Hradec Králové 2:1 (2:0)

FK Mladá Boleslav „E“žáci – FC Hradec Králové 1:0 (1:0)

Nejmladší žáčci se v rámci miniturnaje utkali se svými věkově rovnocenými soupeři z Turnova a Hradce Králové. V prvním utkání se střelecky prosadili Novák a Horáček, v zápase s Hradcem byl autorem našich branek Novák, a ve druhém měření sil s hradeckými se opět trefil Novák. Byla to dobrá konfrontace se soupeři na velkém hřišti.

Fanshop banner