Přesně pálil dvakrát Chramosta
Klub

Přesně pálil dvakrát Chramosta

Redakce

Boleslavští junioři o sobotní výhře nad divizním soupeřem rozhodli v úvodní čtvrthodince, kdy se dvakrát prosadil kanonýr Chramosta. Ten v prvním poločase ještě další tři šance zahodil, ale nebyl sám, neboť i mnozí z jeho spoluhráčů se ocitli v příhodných střeleckých pozicích a skórem nepohnuli. Boleslavští tak ukončili své zimní působení na vyšehradské umělé trávě.

Hned v úvodní minutě měl příležitost Chramosta, ale gólman kladenskou branku uchránil za cenu rohového kopu. Ve 3. minutě po rohovém kopu se Chramosta přesnou ranou k tyči už prosadil – 0:1. Krátce po vedoucím gólu střílel z levé strany Fabián nad.

V 15. minutě po dlouhém Zbrožkově odkopu a zaváhání kladenských stoperů se k míči dostal Schubert. Nezištně předložil míč Chramostovi tak, že tomu nedalo moc práce ho doklepnout do odkryté branky – 0:2.

Než skončil poločas neproměnili gólové příležitosti Murárik, Schubert a dvakrát Chramosta. Kladenští se do pořádné šance nedostali.

Po změně stran pokračoval stejný obraz hry, jako v její první části, i když pár minut trvalo, než se značně prostřídaná boleslavská sestava našla. Potom následoval festival zahozených příležitostí. Humaj hlavičkoval do gólmana. Podobně se vedlo i Svobodovi při střelbě z dálky. Hrdlička individuální akci zakončil střelou těsně mimo. Fabiánovo sólo završené povedenou ranou brankář vyrazil na roh. Podobně skončila další Fabiánova příležitost po Malíkově přihrávce. Poslední zahrozil Hrdlička, jehož pěkný technický střelecký pokus kladenský gólman bravurně vytěsnil na roh.

Sestava FK Mladá Boleslav“B“ v I. poločasu: Kubásek – Zbrožek, Vizingr, Mrvík, Horák – Kadlec, Murárik, Hrdlička, Fabián – Chramosta, Schubert.

Sestava FK Mladá Boleslav“B“ v II. poločasu: Ehrenberger – Svoboda, Pára, Mrvík, Fabián – Malík, Murárik, Kučera, Hrdlička – Humaj, Schubert.

Góly: 3. a 15. Chramosta

Fanshop banner