Přijďte fandit Boleslavi proti Brnu
Klub

Přijďte fandit Boleslavi proti Brnu

Redakce

K mistrovskému utkání FK Mladá Boleslav – 1.FC Brno, které se hraje jako poslední z programu 18. kola Gambrinus ligy v pondělním podvečeru 2. března od 17,15 hodin na mladoboleslavském Městském stadionu, připravil klub fotbalový zpravodaj plný aktualit a zajímavostí. V poločasovém programu nebude chybět divácké soutěžení o ceny ani překvapení v podobě zajímavého hosta, což se při ligovém fotbalu v Mladé Boleslavi stává originální společenskou tradicí.

Fotbalový zpravodaj v ligovému střetnutí FK Mladá Boleslav – 1.FC Brno představuje zimní posilu mladoboleslavského mužstva Ondřeje Kúdelu, nabízí názory asistenta trenéra Karla Stannera na nepovedené utkání proti Jablonci, zajímavosti ze zákulisí brněnského i boleslavského fotbalu, aktuální statistiku Gambrinus ligy a rozlosování jarní sezóny mladoboleslavských juniorů, dorostenců a žáků.

I pro utkání s Brnem platí, že je důležitá podpora každého příznivce, který se dostaví do hlediště. Jen nezbytné pracovní či vážné rodinné povinnosti mohou být omluvou, ale v takovém případě je možné průběh ligového duelu sledovat v textové on-line reportáži na www.fkmb.cz , případně prostřednictvím wap služby (wap.fkmb.cz) v mobilním telefonu, audio reportáž na www.mbradio.cz a televizní přenos na ČT4 nebo na www.fotbalzive.cz .

Fanshop banner