Dorostenec Šťastný dal čtyři góly
Klub

Dorostenec Šťastný dal čtyři góly

Redakce

Obě družstva starších dorostenců se poměřila s dospělými soupeři. Áčko podlehlo exdivizní Dobrovici, béčko, v jehož dresu řádil čtyřgólový David Šťastný, rozstřílelo Pěčice. Žáci v boleslavských dresech z pěti přípravných utkání vyhráli jenom jedno.

Ve dnech 18.-22.2.2009 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav přípravná a turnajová utkání s těmito výsledky:

FK Mladá Boleslav „A“dorost – FK Dobrovice muži 3:4 (1:2)

Boleslavské góly stříleli Bořil 2 a Borovička. Bližší informace o tomto přípravném utkání najdete v samostatném článku na webových stránkách FKMB.

FK Mladá Boleslav „B“dorost – Sokol Pěčice muži 9:0 (5:0)

B dorost si v tomto utkání s chutí zastřílel, o utkání se rozhodlo již do přestávky, kdy střelecky disponovaný David Šťastný vstřelil čtyři branky, jednu přidal Bělík. Po změně stran se ještě trefil znovu Bělík, poté dvakrát Janda a Lánský a rozhodli tak o vysokém vítězství našeho B dorostu.

FC Hradec Králové – FK Mladá Boleslav „C“dorost 2:0 (1:0)

C dorost se utkal s extraligovým soupeřem a zápas spnil všechna očekávání. Domácí se ukázali jako velmi kvalitní soupeř, fyzicky vyspělý, důrazný. Náš tým se snažil s hradeckými držet krok, škoda některých možností, které se nepodařilo dotáhnout do konce.

FK Mladá Boleslav „D“dorost – FK Ústí nad Labem 4:0 (3:0)

D dorost sehrál v minulém týdnu dvě utkání, v tom prvním se utkali s ústeckým mladším dorostem. Do 30.minuty byl zápas plný nepřesností, i přesto jsme se dostali brzy do vedení, branku vstřelil Čemus. Do přestávky se Lukešovi podařilo vstřelit dva góly a herní projev našeho družstva se zlepšil. Po změně stran upravil na konečných 4:0 Matěj Horák.

FC Hradec Králové B – FK Mladá Boleslav „D“dorost 1:2 (0:0)

V Hradci Králové se hrálo utkání dvou rozdílných poločasů. Do přestávky jsme podali špatný výkon plný nepřesností, po změně stran se i přes inkasovaný gól naše hra zlepšila, výsledkem bylo točení skóre zápasu, o což se přičinili svými brankami Kalinka a Randák.

FK Mladá Boleslav „A“žáci – SK Kosmonosy ml.dorost 2:0 (1:0)

A žáci v dalším přípravném utkání hostili mladší dorost Kosmonos, kteří se ukázali dobrým soupeřem. K vidění byly některé pěkné kombinační akce, do přestávky se náš tým ujal vedení, když si hosté dali vlastní gól, po změně stran upravil na 2:0 Picek z pokutového kopu.

FC Hradec Králové B – FK Mladá Boleslav „B“žáci 3:2 (1:1)

B žáci sehráli další zápas se soupeřem své divizní skupiny. Ve velmi dobrém zápase se domácí po změně stran dvakrát prosadili ze standartních situací, a to zřejmě rozhodlo o jejich těsném vítězství. Naše družstvo již nestačilo alespoň srovnat, i když šance k tomu mělo. Obě branky vstřelil Kubelka.

FK Mladá Boleslav „C“žáci – SK Kosmonosy st.žáci 0:2 (0:1)

C žáci se utkali se staršími žáky Kosmonos, kteří o svém vítězství rozhodli větším důrazem v koncovce. V poli se naši mladí snažili svému vyspělejšímu soupeři vyrovnat, některé pěkné akce zůstaly nedotaženy.

FC Hradec Králové B – FK Mladá Boleslav „D“žáci 1:0 (1:0)

Mladší D žáci inkasovali brzy po zahájení zápasu, i když byli 20 minut lepším družstvem. Šance se však nepodařilo proměnit alespoň ve vyrovnávající gól. Po změně stran byla hra vyrovnanější, příležitosti byly na obou stranách, trochu štěstí v koncovce scházelo k asi spravedlivější remíze.

FK Mladá Boleslav „E“žáci – Arsenal Česká Lípa 4:4 (0:2, 3:1, 1:1)

V utkání, hraném 3 x 20 minut, se u našeho družstva projevilo zlepšení v herním projevu, k čemu přispěl i solidní výkon hostujícího družstva. Dvě branky dal Geissler, po jedné přidali Novák a Horáček.

Fanshop banner