Fotbalisté v dresech s upoutávkou na Yeti
Klub

Fotbalisté v dresech s upoutávkou na Yeti

Redakce

Nový model škodovky Yeti představí automobilka Škoda Auto na 79. mezinárodním autosalonu ve švýcarské Ženevě, který se koná ve dnech od 5. do 15. března. Necelé dva týdny před tím na Yeti upozorní upoutávky na dresech fotbalistů FK Mladá Boleslav. Jejich podobu v předstihu viděli účastníci čtvrtečního setkání vedení klubu a fotbalistů s fanoušky v boleslavském Domě kultury.

Na hrudi modrobíle pruhovaných dresů v místě, kde jindy bývá oficiální logo automobilky Škoda Auto, bude v obrysu připomínající tlapu bájného himalájského tvora tmavý nápis Yeti na bílém podkladu. V těchto dresech boleslavští fotbalisté určitě nastoupí v prvních dvou mistrovských utkáních jarní sezóny, to znamená v neděli 22. února proti FK Baumit Jablonec a v pondělí 2. března proti 1.FC Brno. Obě tato utkání přenáší přímým přenosem Česká televize.

Mladoboleslavská automobilka na březnovém autosalonu v Ženevě spolu se zcela novým typem SUV nazvaným Yeti uvede také premiérově automobil Octavia Green Line se zcela novým motorem 1,6 TDI CR, model Fabia Scout a závodní speciál S2000 nové sportovní éry vozů Škoda.

Fanshop banner