Fotbalové rozcvičky týden před ligou
Klub

Fotbalové rozcvičky týden před ligou

Redakce

Gambrinus liga je za dveřmi. Přesněji její jarní odvetná část. Začíná v neděli 22. února a na mladoboleslavském Městském stadionu se tak stane od 20 hodin střetnutím FK Mladá Boleslav – FK Baumit Jablonec. Mediální předehry či pravidelné rozcvičky pro fotbalové fandy budou mít několik podob v průběhu týdne od 16. do 20. února v Boleslavském deníku, Sportu, MFDnes, radiu Jizera, České televizi a na internetu včetně tohoto klubového webu.

Pondělí 16. února informace o ligové generálce FK Mladá Boleslav – FK Baník Sokolov v tisku i na www.fkmb.cz .

Úterý 17. února stejně jako každý další den novinky z fotbalového dění v tisku i na www.fkmb.cz .

Středa 18. února od 11 do 12 hodin v rádiu Jizera živá beseda za účasti sportovního ředitele klubu Zdeňka Kudely a trenéra prvoligového mužstva Pavla Hapala.

Čtvrtek 19. února od 11 do 12 hodin v presscentru na Městském stadionu tisková konference, které se zúčastní prezident klubu Josef Dufek, člen představenstva společnosti Škoda Auto zodpovědný za oblast ekonomie Holger Kintscher, obchodní ředitel klubu Petr Svěcený, trenér mužstva Pavel Hapal, kapitán mužstva Luboš Pecka.

Čtvrtek 19. února od 12 hodin on-line rozhovor s Ludovicem Sylvestrem na www.ifortuna.cz .

Čtvrtek 19. února od 16 hodin v mladoboleslavském Domě kultury setkání fanoušků s představiteli klubu prezidentem Josefem Dufkem, generálním ředitelem Jaromírem Šeterlem, sportovním ředitelem Zdeňkem Kudelou, obchodním ředitelem Petrem Svěceným, trenérem mužstva Pavlem Hapalem a hráči prvoligového kádru Lubošem Peckou, Ondřejem Kúdelou, Miroslavem Millerem, Alexem Mendym a Ludovicem Sylvestrem.

Čtvrtek 19. února od 16,55 hodin na ČT4 v pořadu Před fotbalovou ligou prezentace FK Mladá Boleslav.

Pátek 20. února ráno od 4,30 hodin a odpoledne od 14,30 hodin na ČT4 v pořadu Před fotbalovou ligou prezentace FK Mladá Boleslav.

Pátek 20. února od 8 do 9 hodin v rádiu Jizera živě vysílaný rozhovor s novým hráčem FK Mladá Boleslav Ondřejem Kúdelou.

Neděle 22. února od 20 hodin utkání 17. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav - FK Baumit Jablonec

Fanshop banner