Chramostovi to v juniorce střílí
Klub

Chramostovi to v juniorce střílí

Redakce

Druhého nejvýraznějšího vítězství v zimní přípravě dosáhli boleslavští junioři proti rezervě vršovických Bohemians. Utkání se hrálo na hřišti s umělou trávou v Šeberově za stálé chumelenice. Dva boleslavské góly dal Chramosta, který se tak prosadil ve třetím přípravném utkání po sobě. Po jednom gólu do klokaní sítě přidali Fabián, Humaj a Murárik. Další přípravu hraje juniorka v sobotu 14. února od 11 hodin v Nymburku proti FC Artmedia Petržalka.

Už ve druhé minutě se ve střelecké pozici ocitl Chramosta. Jeho pokus technicky obstřelit brankáře skončil vedle branky. V 6. minutě promarnil gólovou šanci Humaj.

V 9. minutě předvedli boleslavští junioři svižnou kombinaci. Kučera přihrál na levou stranu Fabiánovi a jeho centr zdárně zakončil Chramosta – 0:1. Střelec úvodního gólu měl další příležitost ve 22. minutě, první ránu mu vyrazil brankář, druhou z brankové lajny obránce rukou, ale sudí porušení fotbalových pravidel nezaregistroval a odpustil Bohemians pokutový kop. Přesto se ještě před přestávkou skóre pohnulo ve prospěch Boleslavi.

Ve 44. minutě Chramostovu přihrávku stihnul před zaváhajícím gólmanem hlavou usměrnit Humaj – 0:2.

Vstup do druhého poločasu se lépe povedl Bohemians. Ve 47. minutě se Polodna prosadil individuální akcí, při které obešel i gólmana a z úhlu trefil boleslavskou branku – 1:2.

V 53. minutě připravil Chramosta zpětnou přihrávkou příhodnou pozici Fabiánovi a ten se pravačkou nemýlil – 1:3. Fabián byl při chuti a o chvíli později jeho křížná střela jen těsně minula branku.

V 77. minutě Fabiánův přesný rohový kop poslal hlavou do sítě Murárik – 1:4. Krátce na to zmařili boleslavští hráči nadějně vypadající brejk.

V 81. minutě po rohovém kopu se v následných zmatcích před pražskou brankou nejlépe zorientoval Chramosta a ráznou střelou k tyči uzavřel skóre – 1:5. Boleslavský Chramosta chytil střeleckou formu, neboť v uplynulých třech přípravných zápasech nastřílel pět gólů. V zimní přípravě se za juniorský tým trefil už sedmkrát a vede zimní střeleckou statistiku.

Sestava FK Mladá Boleslav“B“: Ehrenberger (46. Stuchlý) – Zbrožek (46. Malík), Murárik, Mrvík, Horák – Bořil (46. Zahustel), Svoboda, Kučera, Fabián – Humaj (46. Kadlec), Chramosta.

Rozhodčí: Moudrý

Góly: Chramosta 2, Fabián, Humaj, Murárik

Fanshop banner