Bolka je doma a měsíc nikam necestuje
Klub

Bolka je doma a měsíc nikam necestuje

Redakce

Boleslavští fotbalisté v sobotu 7. února plánovaně ukončili turecký kemp a následující den se vrátili do Česka. Necelou hodinu po nedělním poledni přistáli na pražské Ruzyni. Následující čtyři týdny si od cestování dokonale odpočinou. Poslední přípravný duel a první dva ligové mistráky hrají totiž doma a teprve k utkání třetího ligového kola pojedou do Olomouce, což je až druhou březnovou neděli.

Po návratu z tureckého soustředění dostali hráči v pondělí volno a v přípravě na jarní ligovou sezónu budou pokračovat v domácích podmínkách od úterý 10. února.

Ve středu 11. února a ve čtvrtek 12. února trenéři naplánovali dvoufázovou přípravu. Středeční program rozdělili mezi posilovnu a hřiště, čtvrteční program by měl být výhradně na hřišti. „Potřebujeme navázat na turecký kemp, to znamená i v domácích podmínkách trénovat na přírodní trávě,“ požaduje trenér Pavel Hapal. Ten od pondělí do středy s boleslavským mužstvem nebude, neboť v roli asistenta reprezentačního trenéra Rady má povinnosti při přátelském mezistátním utkání Maroko – Česko.

Boleslavští fotbalisté v pátek 13. února i v sobotu 14. února absolvují po jednom tréninku a v nedělním odpoledni 15. února od 17 hodin hrají poslední přípravné utkání FK Mladá Boleslav – Baník Sokolov.

První dvě bitvy o body hrají na domácím hřišti. Utkání FK Mladá Boleslav – Baumit Jablonec v neděli 22. února od 20 hodin a utkání FK Mladá Boleslav – 1.FC Brno v pondělí 2. března od 17,15 hodin. „Ani jedno z těchto domácích utkání nebude lehké,“ varuje Pavel Hapal.

Fanshop banner