Z herní kvality góly vytěžil Chramosta
Klub

Z herní kvality góly vytěžil Chramosta

Redakce

Juniorský tým předvedl při svém čtvrtém utkání vyšehradského zimního turnaje velmi kvalitní fotbal a byl přinejmenším vyrovnaným soupeřem silnému krčskému mužstvu. To sice do přestávky získalo dvougólové vedení, ale ve druhém poločasu skóre vyrovnal mladý útočník Chramosta.

V závěru půlhodinky po standardní situaci se lehko prosadil Horkavý a ve 26. minutě uklidnil krčské hráče vedoucím gólem 1:0. Než se měnily strany přidal ve 37. minutě Matějka po zbytečné chybě boleslavské defenzívy ještě jeden gól do Stuchlého sítě – 2:0.

Boleslavští sice první poločas prohráli o dva góly, ale v žádném případě nebyli horším mužstvem na umělé vyšehradské trávě. Předváděli kvalitní fotbal a podíleli se tak na velmi dobré úrovni utkání. Toto hodnocení platilo i po přestávce.

Do druhého poločasu přišli Boleslavští se zřejmou snahou přinejmenším vyrovnat. První krok k tomu udělali již ve 49. minutě. Chramosta přespurtoval krčského obránce a své sólo neomylně proměnil – 1:2. Blízko vyrovnání byla Humajova rána, ale pohříchu se odrazila od břevna. V 78. minutě zaváhání krčské obrany potrestal střelecky disponovaný Chramosta technickým obloučkem přes brankáře – 2:2.

Sestava FK Mladá Boleslav“B“: Stuchlý (46. Ehrenberger) – Zbrožek, Bílý, Mrvík, Horák – Kadlec (70. Vizingr), Smetana (23. Malík), Vajgl, Bořil – Humaj, Chramosta.

Góly: Horkavý, Matějek – Chramosta 2

Diváků : 110

Ve vyšehradském zimním turnaji S.O.S. Dekorace cup se mladoboleslavská juniorka po čtyřech odehraných zápasech ve své „B“skupině drží mezi trojicí nejlepších a zbývá ji sehrát ještě jedno utkání s pořádajícím Slavojem Vyšehrad v sobotu 21. února.

Ještě před tím si však juniorka změří síly s dvěma velmi kvalitními soupeři mimo program zimního turnaje. Ve středu 11. února od 11 hodin nastoupí proti Bohemians 1905“B“ na pražském Šeberově a v sobotu 14. února také od 11 hodin hraje proti slovenskému týmu FC Artmedia Petržalka na hřišti v nymburském sportovním areálu.

Fanshop banner