Dorost drží neporazitelnost
Klub

Dorost drží neporazitelnost

Redakce

Boleslavští dorostenci drží neporazitelnost v novém roce 2009 a navíc ještě neinkasovali ani jeden gól, přestože odehráli již šest přípravných utkání, z toho tři v rámci celostátního zimního turnaje Memoriál Vlastislava Marečka. V něm mají již jistý postup ze základní skupiny do semifinále.

Na příbramské umělé trávě měli Boleslavští po celé utkání více ze hry. Byli ofenzivnější, ale připravené šance dlouho nedokázali zúročit. Nejmarnotratnějším byl Zahustel. Zahodil dvě šance před pauzou a další tři ve druhém dějství. Naopak příbramští dorostenci v prvním poločasu vystřelili jenom jednou na Kanavalovu branku, ve druhém poločasu nebyli o moc více aktivnější.

V 75. minutě Dudka šikovně prostrčil míč Dragounovi a ten připravil střeleckou pozici Rýdlovi. První Rýdlovu ránu příbramský gólman vyrazil, druhá už byla gólová – 0:1. Ve zbylém čase si Boleslavští těsnou výhru pohlídali.

Sestava FK Mladá Boleslav: Kanaval (46. Stehno) – Bílý, Bým (63. Šťastný), Borovička, Pečínka – Jeník (46. Rýdl), Tvaroha, Dudka, Šíma – Zahustel, Dragoun.

Gól: Rýdl

V základní skupině Memoriálu Vlastislava Marečka dorostenci FK Mladá Boleslav postupně porazili Jablonec 1:0, Most 2:0 a Příbram 1:0. Postup do semifinále již mají jasný bez rozdílu, jakým výsledkem sehrají poslední utkání proti Karlovým Varům, které na umělé trávě mladoboleslavského Městského stadionu mají na programu v sobotu 7. ledna od 11 hodin.

Fanshop banner