V uplynulém víkendu se mládeži dařilo
Klub

V uplynulém víkendu se mládeži dařilo

Redakce

Ve dnech 28. ledna až 1. února sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav přípravná a turnajová utkání. Prvoligový "A" dorost opět vyhrál, aniž inkasoval gól a z dalších dorosteneckých družstev žádné neprohrálo. Žáci "A" a "B" družstev teplickým protivníkům nastříleli celkem deset gólů.

1.FK Příbram – FK Mladá Boleslav „A“dorost 0:1 (0:0)

Bližší informace o tomto zápase najdete v samostatném článku na webových stránkách FKMB.

FOTBAL Pardubice – FK Mladá Boleslav „B“dorost 0:1 (0:0)

B dorost sehrál další přípravu v Pardubicích, rozhodující branku vstřelil po přihrávce Honce Volf.

1.FK Příbram – FK Mladá Boleslav „C“dorost 1:2 (0:1)

C dorost dokázal v dalším zápase v rámci Memoriálu V.Marečka zvítězit na půdě extraligové Příbrami. Do vedení se dostal brankou Nováka, domácí po změně stran vyrovnali, ale dobře vyřešená brejková akce Bočkem rozhodla o cenném vítězství našich mladších dorostenců.

FOTBAL Pardubice – FK Mladá Boleslav „D“dorost 2:2 (1:1)

D dorost sehrál v Pardubicích kvalitní, vyrovnané utkání, které se vyznačovalo spoustou šancí na obou stranách. Nejdříve šli do vedení domácí, do přestávky vyrovnal Brož a Horák otočil skóre na 1:2 v náš prospěch. Nakonec pardubičtí tři minuty před koncem vyrovnali na konečných 2:2.

FK Mladá Boleslav „A“žáci – FK Teplice 6:1 (2:0)

Ligoví žáci přivítali soupeře z Teplic, který přijel převážně s o rok mladšími hráči. Po celou dobu zápasu jsme se snažili o kombinační hru, díky které padly i některé góly zápasu. Dvě branky dali Eliáš a Prieložný, po jedné přidali Koštíř a Fidrich.

FK Mladá Boleslav „B“žáci – FK Teplice 4:0 (3:0)

B žáci sehráli v týdnu přípravu s týmem Teplic, který byl na soustředění ve Starých Splavech a jeho hráči byli o rok mladší. Sice hostům nejde upřít snaha a bojovnost, ale to na naši dobrou hru nestačilo. Jen nepřesnosti v koncovce rozhodly o tom, že utkání neskončilo vyšší výhrou. O branky se postarali Krumpholc, Žďánský, Houžvička a Taneček.

FOTBAL Pardubice – FK Mladá Boleslav „B“žáci 1:1 (1:0)

O víkendu B žáci zajížděli společně s D žáky do Pardubic, domácí se do přestávky ujali z ojedinělé akce vedení, po změně stran přišlo zasloužené vyrovnání z kopačky Veselého. Opět jsme v průběhu zápasu neproměnili několik slibných možností ke skórování.

FOTBAL Pardubice – FK Mladá Boleslav „D“žáci 1:5 (0:3)

Mladší D žáci se v pozápase dokázali prosadit i střelecky a výsledkem bylo zasloužené a vysoké vítězství našeho týmu. Domácí korigovali až za stavu 0:5, do té doby dávalo branky pouze naše družstvo, konkrétně Vegricht, Tomašov, Zörkler, Šulc a Kopal.

FK Mladá Boleslav roč.1999 se zúčastnil halového turnaje v Dobřichovicích a celkově skončil na 6.místě. Bližší informace najdete na www.fkmb99.cz.

FK Mladá Boleslav roč.2001 měl o víkendu náročný program, sehrál dva halové turnaje, a především ten sobotní v Teplicích měl velmi dobrou úroveň po všech stránkách. Náš tým skončil na velmi pěkném 3.místě. Nedělní turnaj v Mostě již neměl takovou úroveň, v konečné tabulce jsme skončili na 7.místě.

Výsledky z Teplic :

FKMB – SK FS Junior Teplice 0:2

FKMB – AC Sparta Praha 2:2 Hakkel 2x

FKMB – FK Baumit Jablonec 2:1 Mašek, Baborák

FKMB – SK Slavia Praha 0:0

FKMB – FC Slovan Liberec 1:1 Baborák

FKMB – SK Dynamo Č.B. 1:0 Hakkel

Výsledky z Mostu :

FKMB – FC Chomutov 1:1 Bárta

FKMB – FK Admira Praha 0:3

FKMB – FK SIAD Souš 1:1 Mašek

FKMB – SK FS Junior Teplice 1:0 Mašek

FKMB – FK Baník Sokolov 1:0 Bárta

Fanshop banner