První vyšehradská výhra
Klub

První vyšehradská výhra

Redakce

Junioři v poslední lednové sobotě zaslouženě vyhráli nad houževnatým soupeřem góly Mrvíka a Chramosty. Byla to jejich první výhra v rámci vyšehradského zimního turnaje, ačkoliv zdaleka nebyli kompletní, neboť nadějní mladíci odletěli s prvoligovým áčkem na turecké soustředění. Naopak v obraně juniorky nastoupil velezkušený Ševinský.

Boleslavští získali vedení již ve 12. minutě, kdy skóroval Mrvík – 0:1. V dalším průběhu prvního poločasu zmařil stoprocentní šanci Chramosta.

Těsné jednogólové vedení drželi Boleslavští více než hodinu. Po změně stran sice měli několik příležitostí vedení zvýraznit, ale povedlo se jim to až osm minut před koncem. Před tím byli blízko gólu Ševinský povedenou ranou z trestného kopu, Bořil, jenž napálil míč jen do břevna, a Vajgl, kterému vydařenou střelu vytáhl pražský gólman na roh. V 82. minutě se konečně prosadil Chramosta – 0:2.

Sestava FK Mladá Boleslav"B": Ehrenberger (46. Stuchlý) – Zbrožek, Ševinský, Mrvík, Horák – Bořil, Kučera (46. Malík), Smetana, Vajgl – Chramosta, Kadlec (46. Humaj).

Góly: Mrvík, Chramosta

Fanshop banner