Fortuna spojila své jméno s FK Mladá Boleslav
Klub

Fortuna spojila své jméno s FK Mladá Boleslav

Redakce

Fotbalové úspěchy, jasná strategie a kvalita hráčského kádru. To všechno jsou faktory, které vedly sázkovou kancelář Fortuna k rozšíření partnerství s klubem FK Mladá Boleslav. Ten se tak připojí do již bohaté a úspěšné rodiny dalších vynikajících týmů s logem Fortuna na dresech. Tvoří ji Sparta Praha, Slavia Praha, Baník Ostrava, Slovan Liberec a Bohemians 1905.

Rozšíření stávajícího partnerství Fortuny s Mladou Boleslaví, aktuálně druhým celkem nejvyšší fotbalové soutěže, je čerstvou novinkou. Fortuna se stala hlavním partnerem klubu, a to do léta 2010. Hráči populární „Bolky“ budou nosit logo sázkové kanceláře na zádech svých dresů.

Marketingová ředitelka Fortuny Lenka Kahalová ke spolupráci dodává: „Velmi nás těší, že se Mladé Boleslavi v letošním ročníku první ligy opět tolik daří. I to byl jeden z důvodů, proč jsme se zajímali o užší spolupráci se středočeským klubem, která trvá již od léta 2007. Jeho vzestup během několika málo sezón z nižší soutěže až na špičku té elitní je obdivuhodný. Skvělou pomoc mají fotbalisté z Boleslavi také ve svých fanoušcích, kteří takřka pravidelně vyprodávají stadion.“

Spokojenost s nově vzniklým partnerstvím zaznívá rovněž z Mladé Boleslavi. „Všichni naši klíčoví partneři jsou absolutní špičkou ve svých odvětvích a jsme rádi, že v této rodině můžeme přivítat také Fortunu. Věříme, že bojem o evropské poháry ještě více zviditelníme sebe i naše partnery. Spolupráce s Fortunou přichází v době uvolnění internetového sázení pro české sázkové kanceláře. Dobře fungující a hojně navštěvovaný web – to je další platforma, která FK Mladá Boleslav a společnost Fortuna spojuje. Navíc naši fanoušci patří mezi náruživé sázkaře, tak aspoň teď už vědí, u koho sázet…“ říká s úsměvem Petr Svěcený, ředitel obchodu a komunikace boleslavského klubu.

Fortuna přeje Mladé Boleslavi šťastný start do jarní části soutěže a hodně sportovních úspěchů!

Fanshop banner