Talentovaní fotbalisté do učení s maturitou
Klub

Talentovaní fotbalisté do učení s maturitou

Redakce

Sportovní konkurs talentovaných fotbalistů se současným zájmem o studium ve čtyřletém oboru 23-44-L/001 Mechanik strojů a zařízení, které vrcholí maturitní zkouškou v odborném strojírenském učilišti mladoboleslavské akciové společnosti Škoda Auto, se koná v úterním dopoledni 3. února od 10 hodin se na Městském stadionu v Mladé Boleslavi.

Škoda Auto a.s., SOU strojírenské, odštěpný závod příjme od 1. září 2009 do sportovní třídy mimořádně nadané fotbalisty. Přijatí studenti se budou připravovat ve čtyřletém oboru 23-44-L/001 Mechanik strojů a zařízení (studium je ukončeno maturitní zkouškou).

V této souvislosti FK Mladá Boleslav uspořádá v úterý 3. února 2009 v 10 hodin na Městském stadionu v Mladé Boleslavi setkání uchazečů o studium ve sportovní třídě. Po posouzení kvality herního projevu hráčů doporučí nebo nedoporučí účast ve výběrovém řízení. Případná neúčast na setkání nadaných fotbalistů neovlivní přijímací řízení. Účastníci sportovního konkursu budou potřebovat sportovní vybavení na venkovské hřiště i do haly. Sraz je 9,30 hodin u správní budovy areálu Městského stadionu v Mladé Boleslavi.

Zájemcům podrobnější informace sdělí sekretář mládeže FK Mladá Boleslav Michal Doležal na telefonních číslech 326 910 960 a 737 270 827, případně na mailové adrese michal.dolezal@fkmb.cz

Fanshop banner