Kanonádu žáka Pajera odnesl Liberec
Klub

Kanonádu žáka Pajera odnesl Liberec

Redakce

Ze šesti přípravných utkání dorostenců a žáků v zimním víkendu 24.-25. ledna jenom družstvo „C“ dorostenců prohrálo. Jinak boleslavští fotbalisté čtyřikrát vyhráli a jednou remizovali. Žákovské „B“ družstvo dokonce libereckému soupeři dalo sedm gólů a tři z nich Pajer.

Ve dnech 24.-25.1.2009 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav přípravná a turnajová utkání s těmito výsledky:

FK Mladá Boleslav „A“dorost – Tesla Pardubice muži 2:0 (0:0)

Bližší informace o tomto zápase najdete v samostatném článku na webových stránkách FKMB.

FK Kolín – FK Mladá Boleslav „B“dorost 0:3 (0:2)

B dorost sehrál první přípravné utkání v rámci zimní přípravy, na půdě divizního Kolína rozhodl o výsledku již v průběhu I.poločasu, kdy se po brankách Honce a Davida Šťastného dostal do dvougólového vedení, které po změně stran Miler ještě zvýšil na konečných 0:3 ve prospěch našeho týmu.

FK Mladá Boleslav „C“dorost – Bohemians 1905 „C“dorost 1:2 (1:1)

C dorost si k dalšímu utkání pozval extraligový mladší dorost Bohemians 1905. Narazil na kvalitního soupeře, který nenechal našim hráčům ani milimetr hrací plochy zadarmo. Malík vstřelil hned v úvodu vedoucí branku, hosté po deseti minutách srovnali. O konečném vítězství Bohemky rozhodla branka, která padla minutu před koncem zápasu.

FK Kolín – FK Mladá Boleslav „D“dorost 0:0

I D dorost začal sérii přípravných utkání, v Kolíně byl sice po celou dobu zápasu lepším týmem, bohužel se nedokázal ani jednou prosadit gólově, i když v některých případech bylo naše družstvo velmi blízko ke vstřelení alespoň jedné branky (Tvrdý nastřelil břevno).

FK Mladá Boleslav „A“žáci – FC Slovan Liberec „A“žáci 2:1 (2:0)

Ligoví žáci také zahájili prvním přípravným utkáním na UMT 9.ZŠ. Ve spíše bojovném utkání se ujali vedení Prieložným, který využil nedorozumění v obraně hostujícího týmu, do přestávky ještě zvyšoval Tvrzník z pokutového kopu. Liberci se po změně stran podařilo pouze zkorigovat na konečných 2:1.

FK Mladá Boleslav „B“žáci – FC Slovan Liberec „B“žáci 7:0 (2:0)

B žáci se utkali se soupeřem ze své divizní soutěže. Do zápasu vstoupili aktivně a výsledkem byly dvě branky v síti libereckých. Po změně stran se skóre zápasu ještě zvýšilo, hosté ohrozili naší branku pouze jednou, když nastřelili břevno. Tři branky dal Pajer, po jedné přidali Horváth, Hodač, Veselý a Zima.

FK Mladá Boleslav „C“žáci se zúčastnili halového turnaje v rámci halové sezóny ČMFS, který se uskutečnil ve Zruči nad Sázavou. Po vcelku kvalitních výkonech nám chybělo jen málo k postupu do finálového turnaje.

Výsledky FKMB :

FKMB – FK Baník Most B 7:1 Vodháněl 3, Maryška 2, Kostraba, Mayer

FKMB – FC Hradec Králové 2:2 Maryška, Vodháněl

FKMB – RMSK Cidlina 0:1

FKMB – SK Slavia Praha 2:0 Lukeš, Saéz

FKMB – AFK Chrudim 3:6 Kostraba 2, Hradecký

FK Mladá Boleslav roč.1999 se zúčastnil halového turnaje v Jablonci nad Nisou a celkově skončil na 8.místě. Bližší informace najdete na www.fkmb99.cz.

FK Mladá Boleslav roč.2000 měl o víkendu náročný program, sehrál dva halové turnaje i přes narůstající nemocnost hráčů, která byla také asi jednou z příčin ne příliš uspokojivých výsledků. V sobotu jsme v Hradci Králové obsadili 10. místo, v neděli na halovém turnaji, který pořádal FC Slovan Liberec, jsme obsadili konečné 3.místo.

Fanshop banner