Čtvrtá výhra v řadě, trefil ji Bořil
Klub

Čtvrtá výhra v řadě, trefil ji Bořil

Redakce

Dorostenci letos vyhráli už čtyři přípravné zápasy v řadě, aniž inkasovali jediný gól. Tentokrát proti zdatnému hradeckému soupeři z elitní celostátní dorostenecké ligy rozhodl utkání Bořil po Dragounově přihrávce. Hrálo se v Hradci Králové na umělé trávě a pro Boleslavské to byla součást týdenního kondičního soustředění.

První poločas se hrál oboustranně šedivý fotbal bez šancí. Více se bojovalo, než kombinovalo. Na mladoboleslavských fotbalistech byla patrná únava z dopoledního vytrvalostního tréninku, který plánovaně absolvovali v hlavním stanu týdenního soustředění ve Špindlerově Mlýnu.

Po změně stran se obraz hry přeci jenom zlepšil a fotbal dostal jiskru. Hradečtí však byli nadále neplodní. Boleslavským se nejlépe vydařila akce v 78. minutě. Bým vybojoval míč, posunul ho na Dragouna, jenž před brankou našel Bořila, který se zkušeně uvolnil přes soupeřova stopera a skóroval – 1:0.

Sestava FK Mladá Boleslav: Kanaval (46. Stehno) – Vorasický (40. Jeník), Bílý, Borovička (20. Šťastný), Pečínka – Šorm (46. Bým), Smetana (70. Šorm), Tvaroha, Šíma – Bořil, Dragoun.

Gól: 78. Bořil

Fanshop banner