Přijedou junioři Mostu a Sparty
Klub

Přijedou junioři Mostu a Sparty

Redakce

Trenér Josef Hloušek naordinoval juniorům náročnou zimní přípravu a v nasazeném tempu nemíní polevit. Po týdenním soustředění v Krkonoších a volnějším víkendu sehrají junioři dvě přátelská utkání v rozmezí čtyř dnů druhé poloviny týdne. Obě na domácí umělé trávě, takže je příznivci boleslavského fotbalu můžou okouknout na vlastní oči.

Program v nejbližších dnech:

Středa 21.1. od 11 hodin FK Mladá Boleslav“B“ – FK Baník Most“B“

Sobota 24.1. od 11 hodin FK Mladá Boleslav“B“ – AC Sparta Praha“B“

Rezerva Baníku Most hraje divizi a v „B“ skupině je na jedenácté příčce. V podzimních patnácti zápasech jen pět vyhrál. V mosteckém klubu, jehož áčko kope druhou ligu, se každým rokem velmi dramaticky mění hráčský kádr a tak lze těžko odhadovat, jakou sílu bude středeční soupeř mít.

Rezerva Sparty Praha je nováčkem druhé ligy, ve které na podzim vyhrál jen čtyři utkání a v mistrovské tabulce je na předposledním místě. Ve Spartě probíhá obměna prvoligového kádru a v dresu juniorské rezervy nejspíše nastoupí spousta nedávných dorostenců a možná i nadějí sparťanského klubu. Trenérskou dvojici tvoří někdejší opory týmu v rudých dresech. Hlavním je Zdeněk Svoboda, asistentem Michal Horňák.

Fanshop banner