Holub z Boleslavi do Slovácka
Klub

Holub z Boleslavi do Slovácka

Redakce

Zkušený třiatřicetiletý útočník Radim Holub přestoupil z FK Mladá Boleslav do druholigového klubu 1.FC Slovácko. Podle sdělení boleslavského sportovního ředitele Zdeňka Kudely jsou kluby již dohodnuté, pouze dolaďují podrobnosti transferu. FK Mladá Boleslav v zimním přestupním termínu také vyjednává půlroční hostování pro talentovaného gruzínského středopolaře Georgie Ganugravu.

Radim Holub, spoluhráči přezdívaný Emil, přišel do Mladé Boleslavi v létě 2005. Před tím kopal v Pardubicích (v mládežnických týmech do roku 1993), Hradci Králové (1993-1996), Jablonci (1996-2000), Spartě Praha (2000-03), Kladnu (2003-04) a Drnovicích (2004-05).

V nejvyšší tuzemské lize odehrál 304 utkání a nastřílel 77 gólů. Z toho v mladoboleslavském dresu 56 utkání a 12 gólů.

Po obnoveném zranění kolena a rekonvalescenci nastupoval v podzimní sezóně 2008 za třetiligový rezervní tým.

FK Mladá Boleslav v současnosti hledá uplatnění pro talentovaného dvacetiletého gruzínského středopolaře Georgie Ganugravu, který za svého mladoboleslavského působení nastoupil ke třem utkáním v Gambrinus lize, většinou však kopal za třetiligovou rezervu Hráč má zkušenosti z gruzínské reprezentace i ligy, kterou kopal za tamní přední klub FC Zestaponi. „Hledáme mu půlroční hostování,“ potvrdil sportovní ředitel FK Mladá Boleslav Zdeněk Kudela.

Fanshop banner