Klokani ve finále Bolku přestříleli
Klub

Klokani ve finále Bolku přestříleli

Redakce

Podobně jako před dvěma roky, i tentokrát Boleslavští v halovém turnaji nestačili na druholigové Bohemians. Vývoj utkání se zlomil v polovině prvního dějství, kdy Pražané získali dvougólový náskok a ten po přestávce ještě zvýšili. Boleslavským nic nebylo platné, že dohrávali bez brankáře, ve druhé půli skórovali jenom jednou až v poslední minutě za rozhodnutého stavu.

Bohemians začali lépe. Ve 2. minutě překonal Kubáska kanonýr Bohemians Strnad, ale za necelých šedesát vteřin vyrovnal drzým průnikem Dittrich. Ve 4. minutě však Pražané opět vedli. Po přihrávce Růžičky skóroval Janek. V 9. minutě sudí přísně vyloučil Mendyho za strkání s Niklem. Boleslav hrála dvě minuty v oslabení a v 11. minutě vedení zvýšil Hartig – 3:1. Ve 13.minutě prostřelil Sňozíka po zemi Opiela – 3:2. Ve 14. minutě Strnad z úhlu zvýšil vedení Bohemians opět na rozdíl dvou gólů.

Druhý poločas začal boleslavským náporem, ale bez střeleckého efektu. V 18. minutě Poláček napálil jen břevno a Mendy brankářovy nohy. Také Kubásek se činil, ale odolával jen do 20. minuty, kdy Strnad završil svůj hattrick – 5:2.

Od 22. minuty hrála Boleslav bez gólmana Kubáska. Brankářské triko si navlékl Janíček, aby tak jeho tým získal hráčskou převahu v poli. Ve 23. minutě však kapituloval. Škoda zvýšil na 6:2 a ten samý střelec za pět minut přidal sedmý gól do boleslavské sítě. V poslední minutě Dittrich jen zmírnil jasnou prohru – 7:3.

Sestava FK Mladá Boleslav: Kubásek – Ševinský, Janíček, Kalina, Dittrich, Táborský, Pláček, Sylvestre, Pecka, Mendy, Kysela, Svoboda, Opiela

Góly: Strnad 3, Škoda 2, Janek, Hartig, – Dittrich 2, Opiela

Fanshop banner