S Vlašimí smolně prohráli
Klub

S Vlašimí smolně prohráli

Redakce

Ani ve druhém utkání zimního vyšehradského turnaje Dekorace S.O.S. Cup mladoboleslavští junioři nevyhráli a mají tak pouze jeden bod za předchozí remízu s teplickou juniorkou. Protože ani v podzimním mistráku nedokázali vlašimského soupeř přehrát a prohráli s ním 0:2, nedali mu gól už 180 minut. Jedinou a tím pádem rozhodující trefu lednového utkání zařídil vlašimský Lizák už v 11. minutě.

Junioři sehráli nešťastné utkání. Zmařili přinejmenším tucet gólových příležitostí, naopak soupeř z jediné pořádné střely na branku dal vítězný gól.
Už v 9.minutě netrefil vlašimskou branku Chramosta a udal ráz svému počínání v tomto utkání. Z boleslavských hráčů byl nejčastěji v palebných pozicích, ale neprosadil se ani jednou. Když se do příhodné šance dostal některý z jeho spoluhráčů, efekt byl stejně mizerný.
V 11.minutě vlašimský Borkovec dal Ehrenbergerovi gól – 1:0. Jak se později ukázalo, byl jediný a právě proto rozhodující v tomto střetnutí.
Na přelomu první a druhé čtvrthodinky neproměnil dvě jasné příležitosti Bořil. V 19. minutě Chramosta sólovou akci zakončil střelou do gólmana. Ve 31. minutě ten samý hráč opět sám před gólmanem netrefil branku.

Hned po změně stran napálil Vajgl vlašimského brankáře a odražený míč hlavičkoval Chramosta nad břevno. Potom ve střelecké pozici selhal Fabián. V 61. minutě po Vajglově rohu nebyl nikdo ze tří boleslavských hráčů schopen dopravit míč do odkryté vlašimské branky. V 77. minutě centroval Fabián parádně před branku, ale Chramosta hlavičkoval vedle. Necelých deset minut před koncem Chramostovu povedenou ránu vytáhl vlašimský brankář na roh.

Sestava FK Mladá Boleslav“B“: Ehrenberger (46. Steklý) – Malík (65. Humaj), Mrvík, Murárik (46. Pára), Horák – Zahustel, Zbrožek (46. Schubert), Vajgl, Fabián – Chramosta, Bořil (46. Kadlec).

Boleslavští junioři v týdnu od 12. do 17. ledna podstoupí kondiční soustředění v horských podmínkách Horního Maršova. Ve středu 14. ledna od 17,30 hodin hrají přátelské utkání v Trutnově na umělé trávě. Další přípravné utkání sehrají na domácí umělé trávě s AC Sparta Praha B v sobotu 24. ledna od 11 hodin a na vyšehradský turnaj se vrátí až v sobotu 31. ledna střetnutím s Loko Vltavín.

Fanshop banner