Bitva na hřišti i v hledišti
Klub

Bitva na hřišti i v hledišti

Redakce

V utkání se Slovanem Bratislava při Fortuna Víkendu šampionů plály vášně na hrací ploše i v hledišti. Poprvé se v turnajovém programu vylučovalo a obě mužstva si dvakrát zahrála ve třech lidech. Zároveň pořadatelé museli na tribuně eliminovat rodící se pěstní bitku mezi českými a slovenskými fanoušky. Střelecky se blýsknul Nečas, kterému se v sedmi minutách povedl hattrick.

Boleslavští začali dobře. Ve 2. minutě se po Kúdelově přihrávce trefil Nečas a ve 3. minutě se přidal Papadopulos bombou z úhlu – 0:2. V 5. minutě snížil Hanek – 1:2. Potom boleslavský Nečas zkompletoval hattrick. Prosadil se v 8. minutě po přihrávce Janíčka v 9. minutě po přihrávce Kúdely. V 10. minutě Papadopulosovu akci zakončil Mach – 1:5.

Následně se hodně přitvrdilo na hřišti i v hledišti. Rozhodčí přerušili hru a spolu s hráči sledovali, jak se perou fandové Mladé Boleslavi a Slovanu Bratislava, kteří měli sektory v těsném sousedství. Od dvanácté minuty se hrálo na obou stranách se třemi hráči v poli, za Boleslav byl vykázán Řezníček.

Fotbal s góly se vrátil až po změně stran. V 16. minutě bratislavský Dorotka na chvilku dal svému týmu naději – 2:5. V 19. minutě po Kalinově přihrávce potvrdil střeleckou pohotovost Sylvestre – 2:6. Ve 23. minutě se podruhé v utkání zapsal do statistik bratislavský Hanek – 3:6.

Střílení boleslavských gólů v základní skupině uzavřel Pecka, který překonal brankáře ve 30. minutě. Angelovič stačil ještě odpovědět – 4:7. Utkání dohrávali Bratislavští bez vyloučeného hráče, který podrazil Papadopulose a Boleslavi sudí vykázal ze hry Pecku za faul pár vteřin před koncem.

Sestava FK Mladá Bolelsav: Kubásek – Janíček, Kalina, Řezníček, Sedláček, Kúdela, Sylvestre, Pecka, Kysela, Papadopulos, Mach, Nečas, Opiela.

Góly: Hanek 2, Dorotka, Angelovič - Nečas 3, Sylvestre, Papadopulos, Mach, Pecka

Fanshop banner