Sparťanům stačil poločas
Klub

Sparťanům stačil poločas

Redakce

Ve druhém střetnutí halového turnaje Fortuna Víkend šampionů boleslavské fotbalisty drtivě převálcovali Sparťané v prvním poločase, kteří sedmkrát překonali Millera. Boleslavským chyběl důraz a když se po přestávce zlepšili, ztrátu už nedohnali. Sylvestre se dvěma góly posunul do čela nejlepších boleslavských střelců na turnaji.

Už ve čtvrté vteřině hry Sylvestre překonal Švengra, ale to bylo ze strany Boleslavských v prvním poločase všechno. Naopak Miller inkasoval sedm gólů, z nich čtyři ve čtyřech minutách. Vyrovnácí gól střílel Wilfried, potom skórovali Pečnik, Zeman a Kadlec – 4:1. V 9. minutě Žofčák zvýšil na 5:1. Do přestávky se ještě trefili ve 12. minutě Kladrubský a ve 13. minutě Kadlec.

V prvních vteřinách druhého poločasu opět kapituloval sparťanský gólman Švengr, překonal jej po Opielově akci opakovanou střelou Papadopulos - 2:7. Sparťanskou odpovědí z Holendovy kopačky bylo pouze břevno. V 18. minutě Sylvestre nabil Janíčkovi – 7:3. V následné minutě však Wilfried zvýšil opět na pětigólový rozdíl - 8:3. Boleslavští se nevzdali. V 19. minutě Nečasovu přihrávku gólově zužitkoval Sedláček, za tři minuty se prosadil Sylvestre – 8:5. Ve 26. minutě pro Spartu uklidňující gól dal Holenda – 9:5. Ve zbylých čtyřech minutách už nepadl gól ani do jedné branky a na sparťanské výhře se nic nezměnilo.

Sestava FK Mladá Bolelsav: Miller – Janíček, Kalina, Řezníček, Sedláček, Kúdela, Sylkvestre, Pecka, Kysela,m papadopulos, mach, Nečas, Opilea.

Góly: Wilfried a Kadlec po 2, Pečnik, Zeman, Žofčák, Holenda – Sylvestre 2, Papadopulos, Janíček, Sedláček

Fanshop banner