Peckova a Kúdelova spokojenost
Klub

Peckova a Kúdelova spokojenost

Redakce

Při halovém turnaji Fortuna Víkend šampionů si premiéru v modrobílém boleslavském dresu odbyl Ondřej Kúdela. Příznivci FK Mladá Boleslav si také všimli, že po odchodu Jana Rajnocha na hostování do bundesligového Cottbusu, si kapitánskou pásku navlékl Luboš Pecka. A potvrdil svoji kanonýrskou pověst dvěma přesnými trefami. Ve střelbě se mu vyrovnal i Václav Kalina.

V mladoboleslavském dresu poprvé hrál Ondřej Kúdela, který teprve před třemi dny přestoupil z pražské Sparty. Premiéru proti Viktorii Žižkov měl vítěznou. „Vyhrálo se, tak jsem spokojený,“ smál se bezprostředně po utkání. A oblečený v modrobíle pruhovaném dresu se zdravil se svými nedávnými sparťanskými kolegy, kteří právě nastupovali k utkání se Slovanem Bratislava.

Spokojeně se tvářil i Luboš Pecka, který žižkovského brankáře překonal hned dvakrát a vždy po spolupráci s Ludovicem Sylvestrem. „Hraje se mi s ním velmi dobře, je to hodně šikovný fotbalista,“ pochvaloval si mladoboleslavský kanonýr, který nastoupil s kapitánskou páskou na levé paži. Že by ji převzal po Rajnochovi natrvalo? „To nevím, před turnajem trenéři řekli, ať si ji vezmu, ale kdo bude kapitánem pro mistrovskou sezónu, o tom se bude rozhodovat později.“

Fanshop banner