Ve druhém poločase Viktorku přejeli
Klub

Ve druhém poločase Viktorku přejeli

Redakce

Boleslavským, které s kapitánskou páskou vedl Pecka, se povedl vstup do halového turnaje Fortuna Víkend šampionů náramně zdařile. Loňského obhájce trofeje Viktorii Žižkov po vyrovnaném prvním poločasu jednoznačně přehráli a hlavně přestříleli. A když po pauze Miller nepustil ani jednu střelu, bylo o vítězi jasno.

Pět minut se hráči obou týmů rozkoukávali. Premiérový gól celého turnaje dal až v 6. minutě žižkovský Švancara. Za necelou minutu vyrovnal Kalina po přihrávce Sylvestreho, jenž v dalším průběhu patřil k nejpilnějším nahrávačům. V 9. minutě proměnil Kučera sólo v opětovné vedení Žižkova, ale v 10. minutě podobně neohroženě prokličkoval přes půlku hřiště Kysela a vyrovnal na 2:2. Ve 12. minutě skóroval Sylvestre po spolupráci s Peckou, ale v té samé minutě vyrovnal Pilař. V poslední minutě poločasu se po Opielově akci trefil z těžkého úhlu Mach. Žižkovský Koukal stačil před pauzou vyrovnat na 4:4.

Ve druhém poločasu góly stříleli už jenom boleslavští fotbalisté. V 16. minutě po Sylvestreho přihrávce se trefil Pecka, za dvě minuty Řezníček zvýšil na 4:6. Ve 21. minutě Peckovu akci zakončil Opiela, za necelé dvě minuty Sylvestreho přihrávku zužitkoval Kalina a účet uzavřel ve 27. minutě Pecka, kterému šanci připravil opět Sylvestre - 4:9.

Sestava FK Mladá Bolelsav: Miller – Janíček, Kalina, Řezníček, Sedláček, Kúdela, Sylvestre, Pecka, Kysela, Papadopulos, Mach, Nečas, Opiela.

Góly: Švancara, Kučera, Piliař - Pecka a Kalina po 2, Kysela, Sylvestre, Mach, Řezníček, Opiela

Fanshop banner