Na vyšehradském turnaji proti Vlašimi
Klub

Na vyšehradském turnaji proti Vlašimi

Redakce

Přípravné utkání FC Graffin Vlašim – FK Mladá Boleslav“B“ se hraje v sobotu 10. ledna od 13,30 hodin na hřišti s umělou trávou pražského klubu Slavoj Vyšehrad v rámci zimního turnaje nazvaného Dekorace S.O.S. Cup 2009. Autobus s hráči má plánovaný odjezd z Mladé Boleslavi do Prahy v 11 hodin.

Pro mladoboleslavské juniory je to již druhé utkání z programu turnaje Dekorace S.O.S. Cup 2009. V prvním se střetli s teplickými juniory v prosincovém termínu a získali jeden bod za remízu 2:2. Boleslavské góly dávali Chramosta a Fabián.

Sobotní soupeř z Vlašimi je mladoboleslavským rivalem v ČFL. V září 2008 mistrovské utkání Vlašim – Mladá Boleslav“B“ 2:0 rozhodli vlašimští střelci Šilhavý a Průcha v prvním poločasu. Navíc Vořechovský trefil břevno branky, kterou hájil Šeda. Také boleslavský útočník Táborský nastřelil břevno soupeřovy branky, a to již v páté minutě utkání za bezgólového stavu.

Turnajový program FK Mladá Boleslav“B“:

6.prosinec 2008 FK Teplice“B“ – FK Mladá Boleslav“B“ 2:2

10. leden 2009 FC Graffin Vlašim – FK Mladá Boleslav“B“

31. leden 2009 Loko Vltavín – FK Mladá Boleslav“B“

7. únor 2009 SK Sparta Krč – FK Mladá Boleslav“B“

21. únor 2009 FK Slavoj Vyšehrad“B“ – FK Mladá Boleslav“B“

V sobotu 28. února a v neděli 1. března jsou na programu utkání o konečná turnajová umístění, ve kterých se střetnou týmy podle pořadí ve dvou základních skupinách.

Fanshop banner