Žáci dva halové turnaje vyhráli
Klub

Žáci dva halové turnaje vyhráli

Redakce

V Memoriálu Vlastislava Marečka starší dorostenci těsně vyhráli, ale jejich mladší kolegové dostali od jabloneckého soupeře tři góly. V žákovských halových turnajích se dařilo "B" družstvu, které vyhrálo turnaj v Hlušicích bez jediné prohry. Z prvenství se radovali také žáčci ročníku 2001 na turnaji v Hradci Králové, byť ze šesti duelů vyhráli jen čtyři, jednou remizovali a jednou prohráli.

Ve dnech 10.-11.1.2009 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav přípravná a turnajová utkání s těmito výsledky:

FK Mladá Boleslav „A“dorost – FK BAUMIT Jablonec 1:0 (0:0)

Bližší informace o tomto zápase najdete v samostatném článku na webových stránkách FKMB.

FK Mladá Boleslav „C“dorost – FK BAUMIT Jablonec 0:3 (0:0)

První letošní utkání v rámci Memoriálu V.Marečka sehráli o víkendu ligoví mladší žáci na UMT Městského stadionu. Do poločasu lze vyjádřit spokojenost s výkonem našeho týmu, škoda neproměněných šancí. Po změně stran se hosté lacino dostali do vedení a poté během 8 minut rozhodli o svém vítězství.

FK Mladá Boleslav „A“žáci se zúčastnili halového turnaje v Chrudimi, který sloužil jako generálka před halovým turnajem ČMFS, který se koná 18.1.2009 ve Zruči nad Sázavou. Po celou dobu turnaje se naše družstvo prezentovalo solidní hrou, o lepší umístění je připravilo smolné utkání se Šardicemi, které jsme prohráli 1:0, když jsme neproměnili mnoho brankových příležitostí. Dobrý výkon jsme i přes prohru 2:3 podali se Slavií, toto utkání mělo asi nejlepší úroveň z celého turnajového klání. Ve skupině jsme porazili v dalším utkání AFK Podolí 4:2, v boji o 5.místo naši hráči vysoko zvítězili nad žáky AC Sparta Praha 8:2.

FK Mladá Boleslav „B“žáci byli účastníkem halového turnaje v Hlušicích, který vyhráli. Dalšího ocenění se dostalo našim hráčům v individuálních hodnoceních, nejlepším hráčem turnajem byl vyhlášen Jakub Taneček, nejlepším střelcem byl Tomáš Horváth. Výsledky našeho družstva :

FKMB – FK Nový Bydžov 5:1

FKMB – RMSK Cidlina 4:2

FKMB – Tatran Brno-Bohunice 6:0

FKMB – TJ Ohnišťany 15:0

FKMB – FC Dosta Bystrc 3:1

FK Mladá Boleslav roč. 1999 na halovém turnaji v Dobřichovicích získal konečné 5. místo, bližší informace najdete na www.fkmb99.cz.

FK Mladá Boleslav roč. 2000 skončil o víkendu na halovém turnaji v Semilech na pěkném 2. místě, Dušan Salač byl vyhlášen nejlepším hráčem turnaje.

Zde uvádíme výsledky :

FKMB – FK Pěnčín-Turnov 4:0

FKMB – Stará Paka 2:0

FKMB – ABC Braník 1:2

FKMB – SK Semily „B“ 4:0

FKMB – SK Semily „A“ 3:2

FKMB – Mnichovohradišťský SK 4:2

FK Mladá Boleslav roč. 2001 se zúčastnil halového turnaje v Hradci Králové a tento turnaj naše mladé naděje vyhrály. Družstvo se prezentovalo velmi dobrou kombinační hrou, nechybělo ani nasazení a touha po vítězství.

Výsledky FKMB :

FKMB – FC Hradec Králové A 1:2

FKMB – Junior Praha 3:2

FKMB – FC Hradec Králové B 3:0

FKMB – FK Kolín A 3:1

FKMB – FK Náchod-Deštné 2:2

FKMB – FK Kolín B 8:0

Fanshop banner