Zkušenost porazila mládí
Klub

Zkušenost porazila mládí

Redakce

V tradičním fotbalovém utkání na prvním tréninku zimní přípravy si proti sobě zahráli starší a mladší hráči. Na zasněženém hřišti s umělou trávou v areálu mladoboleslavského městského stadionu ve svižném tempu mužstvo starších vyhrálo nad družstvem mladších fotbalistů 5:3 po poločase 1:2. O góly se podělili Sylvestre 2, Rajnoch, Pecka, Mach (vlastní) – Papadopulos 2, Kysela. Video reportáž z tréninku uvádí TV Bolka na tomto klubovém webu.

První gól v novém roce 2009 dal Rajnoch do Šedovy branky. Mladí však do přestávky skóre otočili dvěma góly Papadopulose. Ve druhém poločasu nejprve Sylvestre vyrovnal na 2:2 a Pecka vrátil vedení starším. To navýšil Mach vlastním gólem a Sylvestre svojí druhou trefou. Na konečný výsledek 5:3 snížil Kysela.

Za tým starších hráčů hráli Miller, Ševinský, Rolko, Kalina, Rajnoch, Sylvestre, Mendy, Pecka, Poláček, Dittrich a trenér brankářů Maier.

Za tým mladších hráčů v oranžových rozlišovacích trikotech nastoupili Šeda, Mach, Janíček, Nečas, Sedláček, Řezníček, Opiela, Táborský, Papadopulos, Kysela, Ganugrava.

Fotbal nehráli a jenom kolem hřiště vyklusávali hráči Hrdlička s Procházkou. Spolu s nimi první poločas i brankář Kubásek, který do druhého poločasu vystřídal v brance Millera, jenž utkání dohrál v poli místo Maiera.

Fanshop banner