Donutil pobavil i popřál úspěchy
Klub

Donutil pobavil i popřál úspěchy

Redakce

Herec Miroslav Donutil přijel poslední adventní sobotu do Mladé Boleslavi pobavit lidi a popřát fotbalistům úspěchy v roce 2009. „Bez zdraví a bez štěstí žádný úspěch nepřijde, tak ať je obojího dostatek,“ pravil populární člen činohry pražského Národního divadla. V hlavním sále mladoboleslavského Škoda Auto Muzea se 460 diváků výtečně bavilo. Poslechněte si Miroslava Donutila ve video reportáži TV Bolka na tomto klubovém webu.

Miroslav Donutil svým známým stylem chrlil jeden komický zážitek za druhým a svá vyprávění ještě proložil čtyřmi písničkami. Mimo jeviště se vyznal ze vstřícného vztahu k světově nejpopulárnější kolektivní hře. „Fotbal mě bavil odjakživa a taky jsem ho hrával. Aniž bych chtěl být jízlivý, domnívám se, že Mladá Boleslav má na víc, než zatím dosáhla a tak pevně věřím, že v jarní Gambrinus lize toho dosáhne.“

V závěru vystoupení převzal Miroslav Donutil od mladoboleslavského fotbalového prezidenta Josefa Dufka květiny a vzpomínkový dárek v podobě fotbalového dresu FK Mladá Boleslav s číslem 10 a Donutilovou jmenovkou.

Fanshop banner