Jedeme na lednový Víkend šampiónů
Klub

Jedeme na lednový Víkend šampiónů

Redakce

Nejprestižnější fotbalový turnaj zimní halové sezóny Fortuna Víkend šampiónů se koná ve víkendových dnech 10.-11. ledna 2009 v pražské O2 Aréně za účasti FK Mladá Boleslav, SK Slavia Praha, AC Sparta Praha, FC Slovan Liberec, FK Viktorie Žižkov, Bohemians 1905, ŠK Slovan Bratislava a Austria Wien. Mladoboleslavský fotbalový klub zajistí autobusovou dopravu pro své příznivce, kteří si však vstupenky na Víkend šampionů musí obstarat v předprodeji Sazky.

Vstupenky do nejmodernější české sportovní haly výhradně k sezení pořadatel fotbalového turnaje Fortuna Víkend šampionů prodává v cenové relaci od 160,- Kč do 190,- Kč v síti SAZKA TICKET (terminály Sazky) a na www.sazkaticket.cz. Doporučený sektor pro fanoušky FK Mladá Boleslav má číslo 105.

Zúčastněné týmy jsou rozdělené do dvou čtyřčlenných skupin, ve kterých se hraje systémem každý s každým. Skupina A hraje v sobotu 10. ledna od 11 do 15 hodin: AC Sparta Praha, FK Mladá Boleslav, ŠK Slovan Bratislava, FK Viktoria Žižkov. Skupina B hraje v sobotu 10. ledna od 15 do 19 hodin: SK Slavia Praha, FC Slovan Liberec, Bohemians 1905, Austria Vídeň.


V neděli 11. ledna se podle umístění v jednotlivých skupinách střetnou týmy o konečné turnajové pořadí v programu, který začne v 11 hodin a vyvrcholí kolem 15 hodin.

Příznivci FK Mladá Boleslav, kteří si zajistí osobně vstupenky na výše uvedených terminálech Sazky, se mohou hlásit u Jana Pažouta na telefonu 777 313 404 k dopravě autobusy, jež klub zajistí. V obou dnech konání turnaje Víkend šampionů, to znamená v sobotu 10.1. i v neděli 11.1., budou odjezdy autobusů vždy v 9,15 hodin ze známého místa u pokladen hlavní vstupní brány do areálu mladoboleslavského Městského stadionu. Cena autobusové dopravy z Mladé Boleslavi do Prahy a zpět bude v ceně 50,- Kč.
Uzávěrka přihlášek je v pátek 9. ledna 2009 ve 12 hodin.

Fanshop banner