Vítáme každého malého fotbalistu
Klub

Vítáme každého malého fotbalistu

Redakce

Fotbalová akademie při 9. základní škole Pastelka v Mladé Boleslavi se má čile k životu. V současnosti už jsou funkční tři třídy a v pořadí do čtvrtého ročníku, který začne existovat od počátku září 2009, se první náborový termín uskutečnil v pondělním odpoledni 8. prosince 2008. Druhý termín se připravuje na závěr ledna 2009.

Po zápisu dětí a představení trenérů zájemci o účast ve třídě fotbalové akademie absolvovali čtyři testovací disciplíny. „Kluci byli opravdu šikovní,“ pochvaloval si úroveň náboru Zdeněk Jakubec, který má v FK Mladá Boleslav na starosti minifotbal. Rodiče přímo na místě dostali potřebné informace, ale jestli si je potřebují upřesnit, mohou telefonovat Zdeňku Jakubcovi na číslo 774 160 405.

Pokud některý předškolák nestihl první náborový termín, musí si pohlídat druhý, který bude v závěru ledna 2009.

Také starší děti, to znamená narození v letech 1999 až 2003, kteří z různých důvodů propásly zářijový nábor do žákovských družstev FK Mladá Boleslav, nemusí čekat na další náborový termín, ale můžou se přihlásit na jednom ze dvou telefonních čísel. Buď kontaktovat sekretáře mládeže FK Mladá Boleslav Michala Doležala na 737 270 827, nebo vedoucího trenéra minifotbalu FK Mladá Boleslav Zdeňka Jakubce na 774 160 405.

Fanshop banner